Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın konuğu Club Brugge

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Belçika ekibi Club Brugge'ü konuk edecek

Fotoğraf: AA

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nin A Grubu beşinci hafta karşılaşmasında Galatasaray, Belçika temsilcisi Club Brugge'ü ağırlayacak.

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Tomas Somolani ve Branislav Hancko'nun Kruzliak'ın yardımcılıklarını yapacağı maçın dördüncü hakemi Filip Glova olacak.

A Grubu'nda beşinci karşılaşmasını oynayacak sarı-kırmızılı takımın bir üst tura çıkma şansı bulunmuyor. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Galatasaray topladığı 1 puanla son sırada yer alıyor. Belçika temsilcisi Club Brugge ise 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 2 puanla 3. sırada bulunyor. 

A grubunun diğer karşılaşmasında gruptan çıkmayı garantileyen Fransız ekibi Paris Saint-Germain, İspanya'da Real Madrid'e konuk olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray'da sakatlara Babel de eklendi

Zorlu karşılaşma öncesinde Galatasaray'daki sakat ve cezalı oyunculara Ryan Babel'in de eklenmesi, teknik direktör Fatih Terim'in elini zayıflattı. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün yaptığı basın toplantısında Ryan Babel'in de sakat olduğunu ve karşılaşmada oynamasının zor göründüğünü açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama, Şener Özbayraklı ve Emre Akbaba sakatlıkları, Steven Nzonzi de sarı kart cezası gerekçesiyle forma giyemeyecek. 

Galatasaray'dan Club Brugge'e kiralanan Mbaye Diagne, Real Madrid maçındaki davranışları gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı için karşılaşmada oynayamayacak. Öte yandan Ruud Vormer, kırmızı kart cezalısı olduğu için müsabakada görev alamayacak. 

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Nagatomo, Belhanda, Lemina, Seri, Feghouli, Adem Büyük, Ömer Bayram.

Club Brugge: Mignolet, Sobol, Mechele, Deli, Ricca, Balanta, Dennis, Rits, Vanaken, Diatta, Okereke.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU