Kurum'dan İBB yönetimine: Bunların iş bilmezliklerine, liyakatsizliklerine, İstanbul'umuz sandıkta gereken cevabı verecek

“Kimseyi ötekileştirmeden 31 Mart akşamına kadar bütün kardeşlerimize projelerimizi, hayallerimizi bir bir anlatacağız”

Fotoğraf: AA

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları için gittiği Pendik’te açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum, en büyük farklarının ahde vefa olacağını belirterek, "Mevcut yönetimin yaptığı gibi sözlerimizin sadece onda birini değil, projelerimizin yüzde 100'ünü Allah'ın izniyle, Pendik'imizin destekleriyle yapacağız. Bugün değil, biz yıllardır sahadayız. Aylardır projeler çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçedeki otopark ihtiyacına değinen Kurum, şöyle devam etti:

Otopark ihtiyacını da yine mevcut İBB yönetimi görmezden geldi. Otopark diye tüm sokakları çizgilerle böldüler, milletimizin evinin önüne park ettiği yerden vatandaşımızdan ücret aldılar. Buna rağmen ne diyorlar biliyor musunuz? 'İSPARK zarar ediyor.' diyorlar. Ya sen evinin önündeki adamdan para alıyorsun, 'Otopark yapacağım.' deyip diğer vaatlerin gibi otoparkı yapmıyorsun ve diyorsun ki İSPARK zarar ediyor. İş bilenin kılıç kuşananın. Bunların iş bilmezliklerine, bunların liyakatsizliklerine, beceriksizliklerine İstanbul'umuz, Pendik'imiz 31 Mart'ta sandıkta gereken cevabı verecek.

İBB adayı Kurum, kendi anlayışlarında siyasetin bir meslek ve kariyer büyütme yeri olmadığını dile getirerek, kent için hazırladıkları kentsel dönüşüm projelerini anlattı.

"49 gün her eve gideceğiz, her gönüle gireceğiz"

Neşet Ertaş'ın "Aşkınan çalışan yorulmaz." sözlerini hatırlatan Kurum, şunları kaydetti:

Biz de yorulmuyoruz. Sizin bu sevginiz, sizin bu heyecanınız oldukça biz yorulmayız. Allah'ın izniyle, evvelallah bundan önce nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı anlayışla tüm hizmetlerimizi yaparız. 31 Mart'a çok az kaldı, artık şurada 49 günümüz. 49 gün her eve gideceğiz, her gönüle gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden 31 Mart akşamına kadar bütün kardeşlerimize projelerimizi, hayallerimizi bir bir anlatacağız ve 31 Mart akşamı İstanbul'un her yerinde bir bayram havasıyla, hiç kimsenin kaybetmeyeceği bir seçimi inşallah tüm İstanbullu kardeşlerimizle, Pendik'imizle birlikte alacağız.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU