Bilal Erdoğan: İsrail Türkiye'den korkuyor çünkü başında imam hatipli bir lider var

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, "İsrail bugün kimden korkuyor? Türkiye'den. Çünkü başında imam hatipli bir lider var diye korkuyor değil mi?" dedi

Fotoğraf: AA

3. Kayseri İmam Hatip Okulları Arası Spor Oyunları programına katılan Bilal Erdoğan, imam hatip lisesi mezunlarını överek şöyle konuştu:
 

"Bizler kardeşiz. Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar zulüm altında inliyorlar mı? İsrail her geçen gün Filistin'deki kardeşlerimiz üzerindeki baskısını artırıyor mu? Artırıyor. Neden? Çünkü Müslümanları bölünmüş görüyor, Müslümanları zayıf görüyor. İsrail bugün kimden korkuyor? Türkiye'den. Çünkü başında imam hatipli bir lider var diye korkuyor değil mi? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı neden seviyorsunuz? Sadece imam hatipli diye mi? Dünyadaki bütün Müslümanların ve mazlumların hukukuna sahip çıktığı için. Davos'ta İsrail'in zalim cumhurbaşkanına 'dur' diyebildiği için. Yüzüne karşı 'Siz bebek katilisiniz' diyebildiği için."

 

Erdoğan, dünyada mazlumların sayısının fazla olduğunu ve bu kişilere Türkiye'nin sahip çıkacağını söyledi.

Program sonunda Erdoğan, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesini 34-31 yenen Erciyes İmam Hatip Lisesi öğrencilerine madalyalarını takdim etti.

Etkinliğe, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU