Galatasaray'da bir altyapı oyuncusu Kovid-19'a yakalandı

Galatasaray Kulübü, altyapıda oynayan bir oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını, buna bağlı olarak Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Süleyman Luş'un tedbir amacıyla Hatayspor'la oynanacak hazırlık maçı kadrosuna dahil edilmediğini duyurdu

Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü, altyapıda oynayayn bir oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 

Kulübümüz tarafından, Galatasaray Futbol Akademisi oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla yapılan Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir altyapı oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.

 

 

Açıklamada, Florya'daki Futbol Akademisi binasında kalan oyuncular Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Süleyman Luş'un testlerinin negatif olduğu ancak tedbir amacıyla Hatayspor ile oynanacak hazırlık maçının kadrosunda yer almadığı bildirildi.

Maç kadrosunda yer almayan Mbaye Diagne'nin kasığında ağrı hissettiği, Christian Luyindama'nın da karşılaşma öncesi belirlenen toplanma saatinde stadyumda yer almadığı için ilk 11'den çıkarıldığı bilgisi paylaşıldı.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU