Fatih Terim: Koronavirüs sonucum pozitif çıktı

Terim, "Hastanede emin ellerde" olduğunu açıkladı

Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü, 66 yaşındaki Fatih Terim, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır" açıklaması yaptı.

Twitter'dan "Hastanede emin ellerdeyim" diyen Terim, "Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'den "geçmiş olsun" mesajı

Fenerbahçe Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Buse Terim: Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, babasının koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Twitter'dan "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" dedi. 

Ümit Davala'dan iddialara tepki

Galatasaray teknik ekibinden olan Ümit Davala, kendisi hakkında çıkan testi pozitif çıktı iddialarına tepki gösterdi.  Davala, "Haberler gerçeği yansıtmıyor; daha dikkatli davranılmasını rica ediyorum" dedi. 


"Birimizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz"

Terim, Süper Lig'in 26. haftasında 0-0 berabere sonuçlanan Beşiktaş derbisinin oynanmasına, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) riski nedeniyle tepki göstermişti.

Türk futbolunda 50 senelik tecrübeye sahip olduğunu aktaran Terim, "Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da tabii ki söyleyeceğim. Bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bizim, oyuncuların ve sizlerin hayatı söz konusu. Burada akreditasyon sahibi 850 kişi var. Çok yakınız. Hani 1-1,5 metreden uzak duracaktık. Oyuncuların öpüşmesine mani olabilir misiniz? İmkanı yok. Hepimizin hayatı tehlikede. Ertelense, bütün futbolcuları evlerine yollasak, olacak herhangi bir hadiseden kimsenin gocunması gerekmiyor. Çünkü herkes kendisini hür iradesiyle virüsten koruyacak ama birimizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Top toplayıcı çocuklar da dahil" demişti.

Albayrak'ın testi de pozitif çıkmıştı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kovid-19 testinin de pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Albayrak'ın bir süredir devam eden şikayetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilerek, şöyle denilmişti:

İkinci başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU