Hayalet Avcıları hayranları "muhteşem" fragmanda orijinal kadronun dönmesini kutluyor

Asıl kadrodaki Bill Murray ve Dan Aykroyd'un yanı sıra işgüzar Walter Peck rolündeki William Atherton da geri dönüyor

Hayalet Avcıları'nın (Ghostbusters) hayranları sosyal medyada, yaklaşan devam filmi Hayalet Avcıları: Ürperti'nin (Ghostbusters: Frozen Empire) yeni fragmanını memnuniyetle karşıladı.

Senaryosunu Jason Reitman ve yönetmen Gil Kenan'ın birlikte kaleme aldığı yeni filmde 1980'lerdeki ilk filmlerden bir dizi oyuncu, 2021 yapımı Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'da (Ghostbusters: Afterlife) tanıtılan genç kadroyla ekip oluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bill Murray ve Dan Aykroyd sırasıyla Dr. Peter Venkman ve Dr. Ray Stantz rollerini yeniden canlandırırken, Dr. Winston Zeddemore rolüyle Ernie Hudson, Janine Melnitz rolüyle Annie Potts ve işgüzar bürokrat Walter Peck rolüyle William Atherton da geri dönüyor.

Yeni fragmanda özellikle öne çıkan Peck, Hayalet Avcıları'nın bittiğini ilan etmek için "40 yıldır beklediğini" duyuruyor.

X/Twitter'da bir kullanıcı şöyle yazdı:

İçimdeki 80'ler çocuğu aklını kaybetti! Bu çok harika görünüyor! Eski kadroyu da dahil etmelerine sevindim!

Başkaları da "Muhteşem görünüyor! Sabırsızlanıyorum" ve "Yerimde duramıyorum, gerçekten iyi görünüyor" diye ekledi.

Hayalet Avcıları'nın orijinal kadrosu; Gary Grooberson rolüyle Paul Rudd, Callie Spengler rolüyle Carrie Coon, Phoebe Spengler rolüyle Mckenna Grace ve Trevor Spengler rolüyle Finn Wolfhard'ın da yer aldığı yeniden başlatılan Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'daki oyuncularla bir araya gelecek.
 

Hayalet Avcıları
​​​​​​​Ernie Hudson, Winston rolünde ve Bill Murray, Peter rolünde Hayalet Avcıları: Ürperti'de (Sony Pictures)


Seriye katılan yeni oyuncular arasında Patton Oswald, Kumail Nanjiani ve stand-up komedyeni James Acaster yer alıyor.

Atherton'ın Peck rolüyle dönmesine atfen bir hayran şöyle espri yaptı:

Yeni Hayalet Avcıları fragmanıyla ilgili en gerçekçi şey, Walter Peck'in 40 yılın ardından hâlâ Çevre Koruma Ajansı'ndaki bürokratik işinde kalıp yeni neslin görevi devralmasına izin vermeyi reddetmesi...

Başka biri de "Son Hayalet Avcıları filmi etkileyici görünüyor. Orijinal ve yeni kadroyu kusursuz bir şekilde harmanlayarak klasik Hayalet Avcıları'nın özünü yakalayan bir hikaye yaratmak, nostaljiye mükemmel bir yaklaşım" diye ekledi.

Ernie Hudson'ın Zeddemore rolüyle geri dönmesi özellikle dikkat çekici çünkü Hudson geçmişte film serisi tarafından kenara itildiğini hissettiğini açıkça dile getirmişti.

Hudson 1984 yapımı ilk filmin oyuncu kadrosuna katılmasıyla ilgili "Ben bu işe sonradan dahil edilen kişiydim ve bu yüzden bu işin ortasında kendi yerimi bulmak... Hepsi de sıcak ve kapsayıcıydı" demişti.

Stüdyo öyle değildi ve öyle olmamaya da devam etti. Bu yüzden çok ama çok zor oldu çünkü ben de bunun bir parçasıydım ama sonra çok titiz bir şekilde seçilerek kenara itildim.

Oyuncu şöyle eklemişti:

Posterler çıktığında posterde ben yoktum. Bu uzun zaman aldı. Filmin 30. yıldönümü gösterimine gittim ve tüm posterlerde üç erkek vardı. Hayranların bunu farklı gördüğünü artık biliyorum ve onlara çok müteşekkirim çünkü hayranlar temelde Winston'la özdeşleşti; özellikle de gençler (azınlık olan çocuklar demek istemiyorum) ama pek çok çocuk.

Hayalet Avcıları: Ürperti, 29 Mart'ta sinemalarda gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU