Yönetmeni açıkladı: Gişe canavarı aksiyon serisinden üzen haber

Nisan 2025'te gösterime girecekti

Serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), dünya çapında yaklaşık 715 milyon dolar hasılat yapmıştı (Universal Pictures)

2023'teki Hollywood grevleri nedeniyle pek çok gecikme yaşayan Hızlı ve Öfkeli 11'in (Fast and Furious 11) vizyon tarihi ertelendi.

Vin Diesel'in başrolde olduğu seri, bu filmin ardından spinoff projeleriyle devam edecek. Dwayne Johnson'ın başrolde olduğu yan proje Hobbs & Reyes üzerindeki çalışmalar sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hızlı ve Öfkeli 11'in çekimlerinin başlangıç zamanı hiçbir zaman teyit edilmemiş olsa da Universal, daha önce filmin vizyon tarihini Nisan 2025 olarak belirlemişti.

Collider'a verdiği son röportajda yönetmen Louis Leterrier'e Hızlı ve Öfkeli 11 soruldu. Bunun üzerine 50 yaşındaki yönetmen, serinin hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı.

Fransız sinemacı, aksiyon serisinin son filminin açıklandığı 4 Nisan 2025'te vizyona girmeyeceğini, bunun yerine 2026 yazında izleyicilerle buluşmasının hedeflendiğini ve çekimlerin bu sonbaharda başlayacağını açıkladı. 

Filmin çekileceğini "Gerçekleşiyor" diyerek teyit eden yönetmen, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Hem de çok yakında. Bu yaz küçük bir korku filmi çekeceğim. Korku filmimi 15 Eylül'de bitiriyorum ve 16 Eylül'de Hızlı'ya başlıyorum.

Hasılat rekorları kıran aksiyonların yapımcılığını ve başrolünü üstlenen Vin Diesel, uzun soluklu serinin 11. filmle sona ereceğini doğrulamıştı.

"Bu büyük final sadece bir son değil"

Kaliforniya doğumlu oyuncu, Hızlı ve Öfkeli'nin hayranlarını, destekleri ve seriye olan bağlılıkları için övmüştü:    

Destanımıza olan bağlılığınız, onun başarısı ve gelişimi üzerinde benzersiz bir etkiye sahip oldu... En küçük kızımın da dediği gibi, bu çok derin.

Diesel, sözlerini şöyle tamamlamıştı:

Sayenizde ekranın ötesine geçen bu küresel destanın belkemiği olduğunuz için teşekkür ederim. Bu büyük final sadece bir son değil; birlikte inşa ettiğimiz inanılmaz ailenin bir kutlaması. Sizi gururlandırmak dileğiyle!


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU