Yıldız isimden "öpüşme" itirafı: "Kusmak istedim"

"Bazılarından kesinlikle zevk almadım"

Emily Blunt, yeni filmi Dublör'de Ryan Gosling'in oynadığı dublörün eski sevgilisi Jody Moreno'yu canlandırıyor (Universal)

Emily Blunt, özellikle romantik sahnelerin çekimleri sırasında oyuncu arkadaşıyla uyumsuzluk yaşadığında neler olduğu hakkında açık sözlü davrandı.

30 Nisan'da radyo programı The Howard Stern Show'a konuk olan 41 yaşındaki aktris, filmlerinde oyuncu arkadaşlarıyla nasıl kimya yakaladığını anlattı. Britanyalı oyuncu, sunucu Howard Stern'e birçok kez "hoşlanmadığı insanlarla kimyasının uyuştuğunu" açıkladı.

70 yaşındaki Stern, doğrudan "Kim?" diye sorduğunda Blunt, "Sana söylemeyeceğim" diye yanıt verdi.

"Ruhani bir şey"

Yeni filmi Dublör (The Fall Guy) geçen cuma gösterime giren Blunt, "Kimyamın uyuşmadığı insanlar oldu. Onlarla çalışırken iyi vakit geçirmedim" dedi ve yine de herhangi bir isim vermeyi reddetti.

Blunt, "Bu garip bir şey" diyerek ekledi: 

Bazen gerçekten zahmetsiz bir uyum yakalayabilirsiniz ama bu ekranda karşılık bulmaz. Kimya tuhaf bir şey. Gerçekten şişeleyip satın alamayacağınız ya da satamayacağınız ruhani bir şey. Ya vardır ya da yoktur.

Kendisi gibi oyuncu ve yönetmen John Krasinski'yle evli olan Blunt, "Biriyle doğal bir uyumunuz olduğunda bu daha kolay oluyor" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Blunt ayrıca, bir rol arkadaşıyla kimyası uyuşmadığında kullandığı bazı taktiklerden de bahsetti. 

Londra doğumlu oyuncu, Stern'e "Herkeste sevdiğim bir şey bulmalıyım. Bir şey bulmalıyım... Tek bir şey olsa bile" dedi. 

"Biri güzel gülüyor olabilir ya da bir başkasının konuşma tarzını beğenirim. Bir diğeri kibardır" diye devam etti.

Blunt, rol arkadaşlarıyla aralarındaki kimyayı ateşleme çabalarına rağmen setteki bazı anların düpedüz iğrenç olduğunu da söyledi.

Stern, "Hiç kusmak istediniz mi?" diyerek Blunt'a sette bir oyuncu arkadaşını öptükten sonra kendini kötü hissedip hissetmediğini sordu. 

"Bazılarından kesinlikle keyif almadım"

Blunt tereddütsüz "Kesinlikle, kesinlikle" diye yanıtlarak ekledi:

Aşırı bir nefret olduğunu söyleyemem ama bazılarından kesinlikle keyif almadım.

Geçen yıl Christopher Nolan imzalı Oppenheimer'daki performansıyla Oscar'a aday gösterilen Blunt, bu filmde Cillian Murphy'yle birlikte kamera karşısına geçmişti.

Blunt'ın diğer meşhur rol arkadaşları arasında Matt Damon, Tom Cruise, Justin Theroux, Chris Evans, Jon Bernthal ve Jason Segel gibi isimler yer alıyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU