Erdoğan, Meclis'te genel başkanlarla çay içti, Erbakan'ın davet edilmemesine YRP'den fotoğraflı yanıt geldi

Erdoğan, resepsiyonda bazı parti lideri ve temsilcileriyle bir araya geldi

Fotoğraf: X

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle çay içip sohbet etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan davet edilmedi.

YRP Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, "Tarih tekerrürden ibarettir" notu ile birlikte Necmettin Erbakan'ın bir fotoğrafını paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erdoğan genel başkanlar ile bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen resepsiyona katılan Erdoğan, daha sonra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la Tören Salonu'nun yanında bulunan Mermerli Salon'a geçti.

Salona CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile diğer siyasi partilerin temsilcileri de davet edildi.

Erdoğan burada, CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etti.

AA-20240423-34356897-34356891-TBMMDE_23_NISAN_RESEPSIYONU.jpg
Fotoğraf: AA


Erbakan davet edilmedi

Görüşmeye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise davet edilmedi.

YRP MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Güner, "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" notuyla birlikte, Refah Partisi'nin kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın bir fotoğrafını paylaştı. 

Dün resepsiyonda basın mensuplarının “Cumhur İttifakı’nda mısınız?” sorusuna Erbakan, “Değiliz herhalde, öyle söylüyorlar” diye yanıt vermişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU