Sylvester Stallone'dan Rambo itirafı: "Neyle savaşacağım? Kireçlenmeyle mi?"

77 yaşındaki oyuncu, son olarak 2019'da John Rambo'yu canlandırmıştı

Rambo'nun yaratıcısı David Morrell, Stallone'nin Son Kan filmini "utanç verici" olarak nitelendirdi (Lionsgate)

Sylvester Stallone, gelecekteki bir Rambo filminde John Rambo rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorusuna açık bir yanıt verdi.

1982'den 2019'a kadar 5 kez canlandırdı

Stallone, Vietnam gazisinden serseriye dönüşen John Rambo rolünü ilk kez 1982'de, David Morrell'in 1972 tarihli romanından beyazperdeye uyarlanan aksiyon filmi Rambo: İlk Kan'da (Rambo: First Blood) üstlenmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stallone yıllar içinde bu rolü 4 kez daha canlandırdı. İtalyan asıllı Amerikalı oyuncu, karaktere son olarak 2019 yapımı Rambo: Son Kan'da (Rambo: Last Blood) hayat verdi. Filmde beladan uzak kalmaya çalışan Rambo, evlat edindiği yeğenini kurtarmak için Meksika'ya gidiyordu.

Stallone, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaklaşan belgeseli Sly'ın tanıtımı sırasında soruları yanıtladı. İkonik aksiyon yıldızı, Rambo karakterinden uzaklaşmaya hazır olduğunu da açıkladı.

Bu ilk değil

Kendisine "Bir film daha çek" çağrıları yapıldığını itiraf eden 77 yaşındaki aktör, sorulara şakayla karışık yanıt verdi:

Rambo, onu bırakabilirim. Bir tane daha yapmak isteseler bile onun işi neredeyse bitti. Ben neyle savaşıyorum? Kireçlenmeyle mi?

Stallone, John Rambo'yu oynamayı bıraktığını ilk kez dile getirmiyor. Aktör, Rambo: Son Kan'ın prodüksiyonuna başlamadan önce de benzer açıklamalar yapmıştı. 

Rambo prequel'i geliyor

Stallone, sonunda karakteri canlandırmayı bırakmaya hazır görünse de Vietnam Savaşı sırasında geçen bir Rambo prequel'i (orijinal yapımdaki olayların geçmişini anlatan film ya da dizi) için planları olduğunu açık bir şekilde dile getirmişti. 

Stallone, karakterin genç versiyonuna odaklanarak, projenin gelişimiyle yakından ilgilenmeye devam ederken, meşaleyi sorunsuz bir şekilde yeni bir oyuncuya devredebilir.


Independent Türkçe, JoBlo.com, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU