Arnold Schwarzenegger'ın odasındaki çıplak erkek posterleri annesini ağlatmış

"Bütün arkadaşlarının duvarında kız resimleri var. Ben nerede yanlış yaptım?"

Schwarzenegger'ın hayatını anlatan Arnold adlı kitap, temmuz ayında yayımlanacak (Netflix)

Arnold Schwarzenegger dünyaca ünlü bir vücut geliştirmeci olmayı hedeflerken, boksörlerin, güreşçilerin ve vücut geliştirme şampiyonlarının posterleri yatak odasının duvarlarını süslüyordu.

Schwarzenegger, bu manzaranın başlangıçta annesini çok üzdüğünü itiraf etti:

Annem her zaman odamdaki duvara bakıyordu ve 'Bütün arkadaşlarının duvarında kız resimleri var. Ben nerede yanlış yaptım?' diye kendine soruyordu.

Yıldız, önceki akşam ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentindeki 966 kişilik David Geffen Sinema Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, Schwarzenegger'la Bir Akşam (An Evening With Schwarzenegger) adlı program için salonu dolduran kalabalıkla sohbet etti.

Annesinin kendisi için endişelenip doktor çağırdığını anlatan Schwarzenegger, doktorun kendisine endişelenecek bir şey olmadığını söylediğini ifade etti.

"Sonunda dedi ki, 'Bu yaştaki çocuklarda bu son derece normal. Güçlü erkekleri idol olarak görüyorlar. Bu konuda endişelenmeyin. O eşcinsel değil'" diyen Schwarzenegger ekledi:

Bu onların en büyük korkusuydu.

Schwarzenegger, vücut geliştirmeye ilgi duymaya başladığında, Hercules'ün yıldızı Steve Reeves ve Britanyalı vücut geliştirmeci Reg Park'ın idolleri haline geldiğini, spor hakkında bulabildiği her şeyi okumaya ve idollerinin yaptığı her şeyi takip etmeye başladığını söyledi.

Reg Park'ın günde 5 saat çalıştığını, yüklü ağırlıklar kaldırdığını, 50, 60 set egzersiz yaptığını ve günde 50 ton ağırlık kaldırdığını okuduğumda ben de aynısını yapardım.

Schwarzenegger, "Ailem kafadan biraz hasta olduğumu düşünüyordu. Aşırıya kaçtığımı, takıntılı olduğumu ve bunun sağlığım için kötü olduğunu düşünüyorlardı" diye ekledi.

Schwarzenegger, 1967'de Mr. Universe seçilmişti. Henüz 20 yaşında olan Schwarzenegger, bu unvanı alan en genç kişi olmuştu.

Kapalı gişe etkinlik boyunca Schwarzenegger, hayatından anekdotlar paylaştı. Etkinlikte ayrıca oyuncunun en çok hasılat yapan filmi olan Terminatör 2'nin özel üç boyutlu gösterimi yapıldı. 


Independent Türkçe, Insider, Yahoo

DAHA FAZLA HABER OKU