Ryan Gosling yeni filmindeki köpeğin tatlı hikayesini anlattı

Aktör, Dublör'deki köpek karakterinin eşinin Belçika kurduna bir saygı duruşu olduğunu söyledi

(Reuters)

Ryan Gosling, yeni filmi Dublör'de (The Fall Guy) sadece Fransızca komutlara yanıt veren köpeğin, gerçek hayatta eşi Eva Mendes'e ait evcil hayvandan esinlendiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sarışın Bomba (Atomic Blonde) ve Suikast Treni'nin (Bullet Train) yönetmeni David Leitch'in imzasını taşıyan Dublör'ün prömiyeri 12 Mart'ta ABD'nin Teksas eyaletindeki Austin'de düzenlenen SXSW festivalinde yapıldı.

43 yaşındaki Gosling, filmde bir cinayeti çözmeye çalışan bir dublörü canlandırıyor ve bu sırada Jean Claude adında sadece Fransızca anlayan Avustralya Kelpie cinsi bir köpekle kader arkadaşı oluyor.

Slash Film'in haberine göre bugün SXSW'da konuşan Gosling, bu kendine has özelliğin gerçek hayattaki bir evcil hayvandan esinlendiğini söyledi.

Gosling, "Eva'nın eskiden Hugo adında bir köpeği vardı, Belçika kurduydu ve bir saldırı köpeğiydi. Sadece Fransızca anlardı. O artık hayatta değil, bu yüzden bu benim ona saygı duruşum" dedi.

Onu özlüyorum.

48 yaşındaki yönetmen Leitch, 4 ayaklı karakterin filme yeni bir boyut kazandırdığını da sözlerine ekledi.

Leitch, "Yaratıcı oturumlarımızdan ilham alan bir başka fikirdi ve bu ek karakteri karışıma dahil etmek istedik" dedi.

Bir aksiyon sahnesindeyken, koreografiyi taze tutmak için her zaman kendinize çözmeniz gereken sorunlar oluşturmaya çalışırsınız.

Yağmur iyidir, buz iyidir ve sete bir hayvan eklemek her zaman harikadır. Karakter kendi kendine önemli bir hale geldi.

Önceki günlerde Gosling'in, Bir Düşüşün Anatomisi'nin (Anatomy of The Fall) köpek yıldızı Messi'nin Oscar töreninde seyirciler arasında alkış tutmasına verdiği tepkinin görüntüleri sosyal medyada viral oldu. 

Robert Downey Jr., En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını alırken, kameralar Bir Düşüşün Anatomisi'nin rol çalan oyuncusu köpek Messi'nin seyirciler arasında patileriyle alkış tuttuğunu gösterdikten sonra Barbie'nin yıldızının tepkisini yakalamıştı. Aktörün bu sevimli yavruyu görünce çok sevindiği belliydi.

İnternet kullanıcıları Gosling'in tepkisini sosyal medyada paylaştı ve bir kişi şunları yazdı:

Gosling'de bayağı golden retriever enerjisi var.

Gecenin erken saatlerinde Gosling, uzun zamandır beklenen "I'm Just Ken" performansıyla Oscar kalabalığını gülme krizine sokmuştu. 

Gosling performansına seyircilerin arasında başlamıştı. Yapay elmaslarla süslenmiş canlı pembe bir takım elbise, uyumlu eldivenler, kovboy şapkası ve güneş gözlüğüyle koltuğunda oturuyordu. 

Gosling'in etrafındaki koltuklarda oturan Barbie'deki rol arkadaşı Margot Robbie ve Billie Eilish (kardeşi Finneas'la birlikte Barbie için yaptıkları şarkılarıyla En İyi Şarkı ödülünü kazandı) gülmekten kırılırken kameralara yakalanmıştı. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU