Game Of Thrones'un yazarından serinin hayranlarına müjde

George R. R. Martin, HBO'nun popüler fantastik serisiyle ilgili açıklama yaptı

Dizide Sansa Stark'ı canlandıran Sophie Turner, 2016'da Wall Street Journal'a yaptığı açıklamada "karakterinin ölmesini istediği" söylemişti (HBO)

Game of Thrones'un yazarı George R. R. Martin, serinin hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

HBO'nun popüler fantastik dizisi, Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) adlı roman serisine dayanıyordu. 

2019'da sona ermişti

Game of Thrones, 8 sezonun ardından 2019'da sona erdi ancak spinoff'larıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

House of the Dragon'ın yanı sıra Martin'in Dunk ile Egg'in Hikayeleri (Tales of Dunk and Egg) romanlarına dayanan, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight adında yeni bir spinoff daha geliyor. 

IGN'in haberine göre Martin, konuk olduğu panelde Game of Thrones serisinin geleceğinden bahsetti. 75 yaşındaki yazar sohbet sırasında, şu anda geliştirme aşamasında yaklaşık 8 spinoff olduğunu açıkladı. 

"Üzerinde çalışıyoruz"

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight yeşil ışık yakılan tek spinoff olsa da Martin, diğer dizilerin hâlâ geliştirme aşamasında olduğu konusunda ısrar etti ve "üzerinde çalışıyoruz" dedi:

Ayrıca geliştirmekte olduğumuz 8 tane daha spinoff dizi var. Dunk ve Egg dizisi için yeşil ışık yakıldı. Diğerleri henüz değil ama hâlâ üzerinde çalışıyoruz.

Martin özellikle hangi Game of Thrones spinoff'larından bahsettiğini açıklamadı. Ancak dizinin yayından kaldırılmasından bu yana geçen yıllar içinde ortaya atılan ya da söylentileri dolaşan pek çok dizi var.

Jon Snow dizisi henüz resmi onay almadı

Bunlar arasında Kit Harington'ın canlandırdığı karakteri takip eden Jon Snow spinoff'u, The Golden Empire adlı animasyon ve Steve Toussaint'in House of the Dragon'daki karakteri Corlys Velaryon'u takip edecek The Sea Snake de yer alıyor. 

HBO CEO'su Casey Bloys, bu ayın başında yaptığı açıklamada Jon Snow'u merkeze alan spinoff'un, henüz kanaldan resmi onay almadığını söylemişti.

TVLine'a konuşan Bloys, geliştirilmekte olan pek çok Game of Thrones spinoff'u olduğunu da eklemişti:

Game of Thrones senaryolarını her zaman geliştiriyoruz. İlkbaharda Dunk ile Egg'e yeşil ışık yaktık. O dünyada yeşil ışığa yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz.


Independent Türkçe, ScreenRant, IGN

DAHA FAZLA HABER OKU