Yeni dizi, The Walking Dead'in gerçek kötü adamını ilk kez gösterdi

Acımasız ve ürkütücü karakter, Rick Grimes'a odaklanan yapımda izleyicilere tanıtıldı

New Jersey'de çekilen dizi, Rick Grimes rolündeki Andrew Lincoln ve Michonne'u canlandıran Danai Gurira'yı yeniden buluşturacak (AMC)

Yeni yayımlanan The Walking Dead: The Ones Who Live fragmanı, serinin gerçek kötü adamının kim olduğunu ortaya çıkarmış olabilir. 

Yeni spinoff, Rick'in The Walking Dead'in 9. sezonunda Jadis tarafından götürüldüğü ve CRM denilen Civic Republic Military'de (Cumhuriyet Yurttaş Ordusu) geçirdiği zamanı konu alıyor.

Dizi, Michonne ve Rick'in birbirlerini arayışına da değiniyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Merakla beklenen Rick Grimes ve Michonne spinoff'undan yayımlanan son fragman, birçoğu askeri zırhlar giymiş birkaç yeni karakter içeriyor. Bu da CRM üyeleri hakkında daha fazla fikir veriyor. 

The Walking Dead: World Beyond, CRM'nin nasıl çalıştığına ve askerlerinin nasıl faaliyet gösterdiğine dair derinlemesine bir bakışı sunmuştu. 

Örgüt yalnızca acımasız yöntemlerle varlığını korumaya öncelik vermekle kalmıyor, aynı zamanda bilimsel yollarla ölülerin yeniden canlanmasını da durdurmayı amaçlıyordu.

The Walking Dead: World Beyond, CRM'nin daha kötücül davranışlarını ve yalnızca bilimsel ilerlemeyle meşgul olmayabileceğini de göstermişti.

Elinde kılıçla bir anlığına görünüyor

The Ones Who Live'ın yeni oyuncuları hakkında çok az ayrıntı olmasına rağmen yeni görüntüler, World Beyond'da tanıtılan bir kötü adamın varlığını doğruluyor.

Lost'tan tanınan Terry O'Quinn'in canlandırdığı esrarengiz ve acımasız lider Tümgeneral Beale, tanıtımda elinde bir kılıçla kısa bir süre görünüyor. 


Tümgeneral Beale, World Beyond'da görülmemesine rağmen, etkisi hissedilmişti. İsminden bahsedilen karakterin sesi de duyulmuştu.

Herkes ona itaat ediyor

Tümgeneral Beale'in askeri geçmişinin, zombi kıyametinin öncesine dayandığı tahmin ediliyor. World Beyond, Beale'in CRM'de son derece güçlü bir figür olduğunu hissettirmişti.

Pollyanna McIntosh'un canlandırdığı Jadis karakteriyle telsiz bağlantısı kurarken az da olsa duyulan Beale, çok sert ve katı bir yönetici gibi görünüyor. 

Jadis'in onunla telsizden konuşurkenki itaatkâr tonu ve pasifliği de tümgeneralin askerleri üzerindeki gücünün son derece yüksek olduğunu gösteriyor.

Korku salarak yönetme ve ilerleme adına kayıtsızca kitlesel yıkım gerçekleştirme kombinasyonu, Tümgeneral Beale'i serinin en güçlü kötü adamı haline getiriyor. 

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat 2024'te gösterime girecek.


Independent Türkçe, ScreenRant, UndeadWalking

DAHA FAZLA HABER OKU