Brian Cox, 007 realite şovuna yeni bir Bond filmi olduğunu düşünerek katılmış

Succession yıldızı, "Bunun benim anım olduğunu sanıyordum ama değilmiş" itirafında bulundu

Brian Cox, James Bond'dan esinlenen yeni bir seriye, bir sonraki 007 filmi olacağına inanarak yanlışlıkla imza attığını açıkladı.

Manhunter'daki Hannibal Lecter ve HBO dizisi Succession'daki Logan Roy gibi sayısız rolle tanınan aktör, 007: Road to a Million adlı yeni realite şovda oyun yöneticisi olarak yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prime Video'nun yeni serisinde yarışmacılar 1 milyon sterline kadar (yaklaşık 35 milyon TL)  para kazanma şansı için Kuzey İskoçya, Venedik ve Jamaika gibi ikonik Bond mekanlarında geçen mücadelelerde yarışacak.

Ancak aktöre göre, projeye nihayet yeni bir Bond filminde rol teklifi aldığına inanarak imza atmış.

Aktör, Jimmy Fallon'la Tonight Show'da şunları söyledi:

Bunun yeni James Bond filmi olduğunu düşündüm. Ben de 'Ah, sonunda beni bir James Bond filminde oynatacaklar' dedim. 'Evet, tabii ki!' diye düşündüm.

Ancak Cox projeye imza attıktan sonra "ortada ne senaryonun ne de James Bond filminin olduğunu" hemen anladığını söyledi.

Fallon'a şunları dedi:

Yıllarca James Bond'da oynamayı çok isterdim diye düşündüm. Gerçekten ilginç olurdu. Ve bunun benim anım olduğunu düşündüm ama değilmiş.

Cox yine de seride The Controller denen ve "yarışmacıların üstesinden gelmeleri gereken giderek zorlaşan yolculuklardan ve sorulardan zevk alan" oyun yöneticisi rolünü üstlenirken "eğlenmiş".

Cox bu yılın başlarında şova katılımıyla ilgili, "Sıradan kişilerin bir James Bond macerasıyla nasıl başa çıkacaklarını gördüm" dedi.

En ikonik Bond mekanlarından bazıları için dünyayı dolaştıkça, her şey daha zorlu ve tırnak ısırtan bir hal alıyor.

Aktör, "Umutlu katılımcıları hırpalama yetkisine sahip hem kötü adam hem de işkenceci rolümden keyif aldım" diye ekledi.

Daha önce The One Show'a katıldığı sırada şunları söylemişti:

Aslında harika bir şov ve yapan ekip de harikaydı. Ben sadece içeri girdim ve bir masaya oturdum ve tüm bu şeyleri aktardım, gerçekten.

Bond yapımcısı Barbara Broccoli'ye göre, film serisinin Daniel Craig'in yer almayacağı 26. filmi, Craig'in yerine geçecek kişi hakkında henüz bir karar verilmeden prodüksiyona girmenin yakınında bile değil.

Craig'in yerine geçeceği söylenen isimler arasında Aaron Taylor-Johnson, Regé-Jean Page, Richard Madden ve Tom Hardy bulunuyor. En sonuncu Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die) 2021'de vizyona girmişti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU