The Walking Dead'in yapımcısından "Daryl Dixon" itirafı

"Eğer her şey aynıysa, neden diziyi bitirelim ki? Sadece devam et"

Başroldeki Norman Reedus, karakterinin Avrupa'daki serüveninin The Walking Dead'e kıyasla bambaşka olacağını söylemişti (AMC)

The Walking Dead'in yönetmeni ve yapımcısı Greg Nicotero, Daryl Dixon spinoff'unda kafasına takılanı açıkladı.

Norman Reedus'un canlandırdığı, hayranların favori karakteri Daryl, kendine ait bir diziyle The Walking Dead evrenine geri döndü. 

Robert Kirkman'ın ikonik zombi destanının son spinoff'u, Daryl'in Fransa kıyılarına vurmasıyla başlıyor ve heyecan dolu maceralarla ilerliyor.

Yeni dizi çok beğenildi

Dizinin ilk üç bölümü izleyicilerle buluştu ve şimdilik gelen tepkiler olumlu oldu. Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 90 gibi yüksek bir puan alan diziyle ilgili övgü dolu yorumlar yapıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead'in baş yapımcısı ve yönetmeni Greg Nicotero, başlangıçta Daryl Dixon spinoff'uyla ilgili tereddütleri olduğunu itiraf etti.

Nicotero, SFX dergisinin son sayısına verdiği röportajda, AMC'nin The Walking Dead evreninde daha fazla dizi çekeceğini duyduğunda ilk tepkisinin "Tamam..." demek olduğunu söyledi. 

Nicotero, ana dizi The Walking Dead sona ermek üzere olduğu için projeye "başlangıçta biraz şüpheci" yaklaştığını ve "bunun nasıl işe yarayacağını" görmekte zorlandığını söyledi:

Başından beri The Walking Dead'in bir parçası olduğum için, herkes 'Hey, spinoff yapacağız' dediğinde ilk tepkim 'Tamam'dı. Başlangıçta biraz şüpheciydim çünkü The Walking Dead'in son döneminde olmak, ufukta o mezarlığı görmek tereddüt etmeme neden olmuştu.

Nicotero, sözlerine şöyle devam etti:

Eğer her şey aynıysa, neden diziyi bitirelim ki? Sadece devam et.

Nicotero, sonunda Norman Reedus'ın kendisini spinoff konusunda ikna ettiğini söyledi.


Independent Türkçe, TheDirect, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU