Ryan Reynolds, Sandra Bullock'un doğum gününü çıplak sahneyle kutladı

Ünlü oyuncu, ikilinin rol aldığı romantik komedideki çırılçıplak sahneyi 50 milyon takipçisiyle paylaştı

Filmde Bullock ve Reynolds'a Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen ve Betty White eşlik etmişti (Touchstone)

Hız Tuzağı (Speed), Yer Çekimi (Gravity), Kör Nokta (The Blind Side) ve Güzel Dedektif (Miss Congeniality) gibi filmlerin yıldızı Sandra Bullock, 26 Temmuz'da 59. yaş gününü kutladı. 

Oscarlı oyuncunun romantik komedi Teklif'te (The Proposal) birlikte rol aldığı Ryan Reynolds, yıldızın doğum gününü kutlamak için kendine has bir yöntem seçti: Reynolds, filmdeki çırılçıplak sahneyi sosyal medyadan paylaşarak bir mesaj yayımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili, Peter Chiarelli'nin yazdığı ve Anne Fletcher'ın yönettiği 2009 yapımı romantik komedide birlikte rol almıştı. Reynolds ve Bullock o zamandan beri bir daha birlikte çalışmadı ve 46 yaşındaki aktör, rol arkadaşının özel günü için filmdeki en komik anlardan birini anımsatmayı tercih etti.

Reynolds, Bullock'un doğum günü şerefine resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Teklif'in çıplak sahnesini yaklaşık 50 milyon takipçisine hatırlattı.Reynolds'ın rol arkadaşı için yazdığı mesaj da komik sahnedeki çıplaklığa gönderme yapıyordu:

"Eşsiz ve çarpıcı Sandra Bullock'un doğum günü kutlu olsun" diye başlayan mesaj şöyle devam etti:

Bu yılki doğum günün için ikimize de yakınlık koordinatörü aldım. Ve bir insan kaynakları departmanı. Ve kıyafet?

Teklif, Bullock'un canlandırdığı üst düzey yönetici Margaret Tate'in, ABD'deki çalışma vizesinin süresinin dolmak üzere olmasını konu alıyordu. Reynolds'ın canlandırdığı asistanı Andrew Paxton'ın yardımını isteyen Margaret, yeşil kartını alıp ABD'de çalışmayı sürdürebilmesi için evlenmelerini teklif ediyordu. Andrew'un bu teklifi kabul etmesiyle çift, uzun ve zorlu olduğu kadar komik bir sürece giriyordu.

Bullock, o dönem filmdeki çıplak sahneyi tek bir şartla onayladığını açıklamıştı. People'a konuşan oyuncu, sahneyi "ancak aşağılanabilir ve komik olursa" yapmayı kabul ettiğini söylemişti.

Teklif'in hikayesi basit ve klişe olsa da Bullock ve Reynolds arasındaki kimya, onu diğer romantik komedilerden ayırıyor. Oyuncuların başarılı performansları geleneksel romantik komedileri tercih etmeyenler için bile filmi cazip kılıyor. 

Ünlü oyuncu Josh Brolin, Teklif'i çok sevdiğini ve defalarca izlediğini açıkça itiraf etmişti. Brolin, hayranı olduğu Ryan Reynolds'la birlikte rol almak için Deadpool 2'de Cable'ı canlandırmaya devam ettiğini söylemişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, People

DAHA FAZLA HABER OKU