Tom Holland kötü eleştiriler almayı hangi takımın taraftarı olmaya benzetti?

"Programımın çok kötü eleştiriler aldığı bir sır değil ama hâlâ buradayım"

Holland, diziyi çekerken çok zorlandığını ve yeniden şarj olup iyileşmek için oyunculuğa bir yıl ara vermeye karar verdiğini söylemişti (Apple TV+)

Tom Holland, başrolünü oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği yeni psikolojik-gerilim dizisi The Crowded Room hakkında konuştu. Holland, çok sert eleştiriler almasına rağmen gururla dizinin arkasında olduğunu söyledi.

27 yaşındaki aktör, Unilad'e verdiği röportaj sırasında yeni dizisiyle ilgili içini döktü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek Adam'ın (Spider Man) yıldızı, Tottenham Hotspur futbol takımının taraftarı olmayı Apple TV'de yayımlanan dizisi The Crowded Room'la karşılaştırdı. Holland'a göre takımı Tottenham, ona "dayanıklı olmayı" öğretti.

Holland, "Programımın çok kötü eleştiriler aldığı bir sır değil. Ama bugün diziyi tanıtmak için geldim ve hâlâ buradayım. Çok dirençliyim" dedi.

Dizide, zorbalık kurbanı Danny Sullivan'ı canlandıran Holland'a, zorbalıkla mücadele etmeye çalışan gençlere tavsiyesi olup olmadığı soruldu.

Britanyalı oyuncu, "Bence dizinin pek çok farklı konuya değinebilen mesajı, yardım istemenin toplum olarak değerini bildiğimiz bir şey olması gerektiğidir" diyerek ekledi:

Bu bir cesaret eylemidir, ister madde bağımlılığı, ister evde ya da okulda istismar, ayağa kalkmak ve yardım istemek utanılacak bir şey değildir.

Holland, dizinin bunu gerçekçi ve hassas bir şekilde sunmasını umduğunu da sözlerine ekledi.

Eğer bir şekilde insanların 'Kendimi iyi hissetmiyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var' diyerek güçlendiklerini hissetmelerini sağlayabilirsek. O zaman yapmak istediğimiz şeyi yapmış oluruz.

The Crowded Room, toplu eleştiri sitesi Rotten Tomatoes'ta yüz üzerinden sadece 31 puan alabildi.

Dizide ayrıca Amanda Seyfried, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz ve Emmy Rossum rol alıyor.

36 yaşındaki Rossum, dizide Holland'ın annesini canlandırıyor. İkilinin arasında sadece 9 yaş fark olması dizi yayımlanır yayımlanmaz tepki çekmişti. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Unilad

DAHA FAZLA HABER OKU