Bond kızı Lea Seydoux'dan çarpıcı itiraf: "Sır ortaya çıksa mahvolurduk"

Şöhretin onu değiştirmediğini söyleyen Fransız oyuncu, "Çok şaşırdım çünkü sırrı çok uzun süre saklamak zorunda kaldık" dedi

2013'te Mavi En Sıcak Renktir'de (Blue Is the Warmest Colour) Adele Exarchopoulos'la birlikte başrolleri paylaşan Lea Seydoux, dünya çapında şöhrete kavuşmuştu (MGM)

Lea SeydouxÖlmek İçin Zaman Yok'un (No Time To Die) Kovid nedeniyle iki yıl ertelenmesinin ardından, James Bond oyuncuları olarak filmin konusunu saklarken ne kadar baskı altında kaldıklarını açıkladı. 

Bond kızı Madeleine Swann'ı canlandıran 37 yaşındaki Fransız aktris, bu kadar çok insanın bu denli uzun süre sessiz kalması gerektiği için filmin sonunun hiç sızmamasına "çok şaşırdığını" söyledi.

Ünlü oyuncu, James Bond'un son filmiyle ilgili olay örgüsünün Eylül 2021'deki vizyon tarihinden önce hayranlara sızdırılmış olması halinde filmin "mahvolacağınuı" itiraf etti.

Radio Times'a konuşan Seydoux, senaryonun sızmadığına şaşırdığını ifade etti ve ekledi:

Çünkü eğer sızsaydı mahvolurduk! Eğer sır ortaya çıkarsa... Tanrım! Belki bazı insanlar biliyordu. Bilmiyorum. Ama çok şaşırdım çünkü sırrı çok uzun süre saklamak zorunda kaldık.

Lea Seydoux, Spectre ve Ölmek İçin Zaman Yok olmak üzere iki filmde birden yer alan iki Bond kızından biri. Seydoux, aynı zamanda Bond'dan çocuk sahibi olan ilk kişi olmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fransız oyuncu dergiye verdiği röportajda, hâlâ "metroya binmek, makyaj yapmamak ve rahat giyinmek" gibi normal şeyler yaptığı için şöhretin "onu çok değiştirmediğini" söyledi.

37 yaşındaki yıldız ayrıca şarkı söyleyip dans etmeyi denemek istediğini ve bir müzikalde rol almayı hayal ettiğini açıkladı.

Kovid-19 nedeniyle gösterimi üç kez ertelenen Bond filmi, Daniel Craig'in 007 rolündeki son filmi olma özelliğini taşıyor.

"Kimsenin tahmin edemeyeceği bir son"

25. Bond macerası, dünyanın dört bir yanından sinema eleştirmenleri tarafından "ihtişamlı, cüretkar ve patlamaya hazır" olarak tarif edilmiş ve olumlu yorumlar almıştı.

Daily Mail'den Brian Viner, filme 4 yıldız vermiş ve "kimsenin tahmin edemeyeceği bir son" diye yazmıştı. Viner, Ölmek İçin Zaman Yok'u "bir zafer" olarak nitelendirmiş ve şöyle söylemişti 

Ölmek İçin Zaman Yok patlayıcı, gergin, cesur ve en önemlisi şaşırtıcı bir macera. Dünyanın en büyük gizli ajanı hakkındaki önyargılarımızla oynuyor ve onun kişisel hayatını daha önce hiç olmadığı kadar yakından keşfediyor.

Filmin 163 dakikalık çalışma süresine de değinen Viner, "nefes kesen temponun nadiren yavaşladığını" yazmıştı.

Independent'tan Clarisse Loughrey de, filme üç yıldız vermiş ve Eva Green'in Casino Royale'de ne kadar mükemmel bir Bond kızı olduğunu hatırlatarak "Léa Seydoux beş film sonra bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor" ifadelerini kullanmıştı.


Independent Türkçe, Radio Times, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU