The Big Bang Theory'nin yıldızı dizinin bitmesini "lütuf" diye niteledi

Kaley Cuoco, CBS'de yayımlanan dizinin 12 sezonun ardından sona ermesinin lütuf olabileceğini söyledi

Cuoco, popüler komedi dizisinin ardından HBO Max'ta yayımlanan The Flight Attendant dizisiyle hayranlarının karşısına yeniden çıkmıştı (CBS)

The Big Bang Theory dizisinin yıldız oyuncularından Kaley Cuoco, dizinin 12 sezonun ardından 2019'da sona ermesinin lütuf olabileceğini söyledi. 2018'de CBS pek çok hayranı şaşırtan biçimde 12. sezonun son sezon olacağını duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Duyurunun sürpriz etkisi yaratmasının sebebi CBS'in 13. sezonu düşündüğüne yönelik haberlerin hemen ardından gelmesiydi. 

Dizide Penny karakterini canlandıran oyuncu katıldığı programda dizinin sona ermesine dair düşüncelerini ifade etti. The Big Bang Theory, dizide Sheldon Cooper karakterini canlandıran Jim Parsons'ın ayrılma kararı almasının ardından sona ermişti.

Screen Rant'in haberine göre Cuoco şu ifadeleri kullandı:

Hayır. Bence o sırada bu kendisi için ihtiyaç duyduğunu hissettiği şeydi. Ve aslında eğer dizi sona ermeseydi hayatım böyle bir rotaya girer miydi bilmiyorum, bilirsiniz. Yani belki de bu kılık değiştirmiş bir lütuftur. Asla bilemezsiniz.

Cucoco konuşmasına HBO Max'ta yayımlanan The Flight Attendant dizisine atıfta bulunuyor. Oyuncu bu dizide sabah uyandığında kendini ölü bir adamın yanında bulan bir karakteri canlandırıyor. Dizi şu ana kadar hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. 

Ünlü oyuncu daha önce verdiği bir röportajda o sırada gerçek hayatta da sevgilisi olan Johnny Galecki'yle ayrılmalarının ardından kendileriyle dalga geçmek için senaristlerin özellikle seks sahnesi eklediklerini söylemişti.

Ayrıldığımızda kesinlikle bir süre biraz hassastı. Ama Chuck'ın karakterlerimizin her saniye birlikte uyuduğu bölümler yazdığı o haftaları hatırlıyorum. Johnny ve ben buna dair konuştuk ve bence Chuck bunu bilerek yapmıştı, bizimle dalga geçmek için. Onunla olsaydım sorardım çünkü bir anda yoktan varolmuştu. Aniden bu karakterler sürekli birbirlerinin üstünde olmaya başlamıştı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU