Michael B. Jordan, Superman olmak için masaya oturdu

Yeni Superman filminin 2023'ten önce vizyona girmesi beklenmiyor

Jordan, 2015 yapımı Creed'in ardından devam filmi Creed II'de de rol almıştı (IMDb)

DC, Black Panther’ın yıldızı Michael B. Jordan’la yeni bir Superman filmi için görüştü.

Jordan, Sylvester Stallone ile başrolü paylaştığı Creed: Efsanenin Doğuşu (Creed), Creed II: Efsane Yükseliyor (Creed II) ve eleştirmenlerden tam not alan Black Panther’in ardından kendi jenerasyonunun en aranılan yıldızları arasına girdi.

Warner Bros.’un Superman’de Henry Cavill’in yerine geçecek isim olarak Michael B. Jordan’ı düşündüğü geçen yıl basına yansımıştı. Şimdiye dek süreçle ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Variety’de yer alan habere göre taraflar Superman rolü için masaya oturdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberde Jordan’ın henüz hiçbir şeyi imzalamadığı belirtilirken bunun başlıca sebebi olarak yeni bir Superman filmi için hala uzunca bir vakit olması gösterildi. Ayrıca Jordan’ın da yeni projeleriyle epey meşgul olduğuna dikkat çekildi.

Habere göre Superman’ı modern izleyiciye uygun hale getirmenin yollarını arayan DC, filmle ilgili J.J. Abrams’la da görüştü.

Bununla birlikte henüz bir senaryosu ya da yönetmeni olmadığından projenin 2023’ten önce sinemalara gelmesi beklenmiyor.

Warner Bros.’un Cavill’in Superman rolünü devam ettirmesi gibi bir planı olmadığı 2018’de basına yansımıştı. Bunun yerine stüdyo The Batman, The Suicide Squad ve Black Adam projelerine ağırlık verdi.

Henry Cavill şu sıralar Netflix’te yayımlanan The Witcher dizisiyle meşgul. Aynı adlı kitap serisinden uyarlanan dizide Henry Cavill, The Continent (Kıta) olarak bilinen bir dünyada canavarları avlayan ana karakter Rivialı Geralt'ı canlandırıyor.

Netflix dizinin Noel'de yayımlanması için hazırlanıyor. 8 bölümünün tümü 20 Aralık'ta izlenebilecek dizi şimdiden ikinci sezon onayını aldı.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU