Kraliçe saraya temizlikçi arıyor

Veirlen ilanda ekip ruhu ve profesyonellik gibi özellikler vurgulandı

11. yüzyıldan bu yana İngiliz kraliyet ailesine ev sahipliği yapan Windsor Sarayı, geçmişte büyük savaşlar atlatmış bir kale (AFP)

Kraliyet ailesi, Buckingham Sarayı’nın internet sitesinde yayımlanan ilanda, Windsor Sarayı’nda çalışacak bir temizlikçi aradığını duyurdu. 

Sussex düşesi ve düküyle kraliçeye bağlı olacak temizlikçinin görevi, “inanılmaz bir ortamda olağanüstü bir hizmet vermek” diye tanımlandı.

İşe alınacak kişi, özel etkinlikler ve davetlere yardımcı olmanın yanı sıra iç mekanın ve eşyaların temizliğinden de sorumlu tutuldu. Pazartesiden pazara kadar haftada 30 saat çalışacak temizlikçinin yıllık maaşıysa yıllık 14 bin 742 sterlin (yaklaşık 110 bin TL) olarak belirlendi.

“Ekip ruhunun” ve “profesyonelliğin” vurgulandığı ilanda şu ifadeler yer aldı:

Gereken şey, işbirliği ve ekip ruhu. Ayrıca, inanılmaz bir ortamda olağanüstü hizmet sunmak. İşte kraliyet ailesi için çalışmayı böyle farklı kılan şey.

York ailesi için yaklaşık 4 yıl boyunca özel sekreterlik yapan James Upsher, ilana başvuracak kişilere bazı tavsiyeler verdi.

Dailymail’e konuşan Upsher, bu sarayda çalışmanın hayalleri nasıl süslediğine dair klişe sözler söylememek gerektiğini belirtti.

Upsher’e göre Windsor sarayında çalışacak kişi, İngiliz Milletler Topluluğuna ve Birleşik Krallık’a bağlılığını vurgulamalı, saray camiasıyla ortak değerleri paylaştığını göstermeli ve en önemlisi de dışarıda, kraliyet ailesine dair ketum davranmalı.
 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU