Şevki Yılmaz: Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti

Akit yazarı: Sizi çok özlüyoruz ve sizi acilen bekliyoruz!

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, “Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!” başlıklı yazısında "Haber verdiğiniz Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti! Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar" ifadesini kullandı.

Yılmaz, yazısında Hz. Muhammed'e seslenerek şu özetle ifadeleri kullandı:

Evet, tüm insanlık olarak hepimiz tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza ve o eşsiz ahlakınıza dünden daha çok muhtacız. Çünkü varisleriniz olan âlimlerin bir kısmı bırakınız İslam’ı yaşamayı artık Hakk’ı ve hakikati söylemez birer dilsiz oldular. Bu sebeple bizler de hak ve hakikati duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştürüldük Ya Resûlellah!

Aile ahlakınızı terk edeli cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu. Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, Aile ölçümüzün kraliçeleri oldular. Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz ve hepimiz duanıza muhtacız Ya Resûlellah!

Tam yüz yıl süren bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resûlellah!

"Sizi çok seviyoruz! Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz!" diyen Yılmaz, şöyle devam etti:

Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resûlellah!

Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun.

Size itirazsız bir şekilde sonsuza dek yeniden biat ediyoruz!

Ve sadece Senin İzindeyiz ve Yolundayız Ya Resûlullah!

Independent Türkçe, Akit

DAHA FAZLA HABER OKU