Yönetmen doğruladı: Örümcek-Adam ve Venom'u bir araya getirecek film geliyor

Film daha önce Örümcek-Adam karakterinin haklarını elinde tutan Marvel Studios tarafından engellenmişti

2018 yapımı Venom: Zehirli Öfke'nin başrolünde Tom Hardy yer almıştı (IMDb)

Venom: Zehirli Öfke'nin (Venom) yönetmeni Ruben Fleischer, Örümcek-Adam ve Venom'u bir araya getirecek ortak filmin yakın zamanda çekileceğini doğruladı.

Fandom'a konuşan Fleischer, beklenen ortak filmin başlangıçta Örümcek-Adam karakterinin yayın haklarının kısmen Disney'in elinde olduğu için çekilemediğini söyledi. Ama şimdi karakterin tüm hakları kısa bir süreliğine Sony'nin elinde olacak ve ortak film çekilebilecek.

Fleischer “Nihayetinde, işin sonu bu olacak. Ve bu heyecan verici bir şey çünkü (ilk film için) Venom'un kökenini değiştirdik. Çizgi romanda, Örümcek-Adam'dan evrimleşmişti ancak Marvel-Sony olayı yüzünden bunu yapamazdık” diye konuştu.

Fleischer sözlerini şöyle sürdürdü:

Bence olayların gittiği yön ve görmenin heyecan verici olacağı şey birbirleriyle gerçek anlamda karşı karşıya geldikleri an olacak.

Ağustosta Örümcek-Adam'ın, Marvel Sinematik Evreni ve kendi filmleri arasında geçiş yapmasına izin verecek Sony-Disney anlaşması bozulmuştu.

Bu ay Örümcek-Adam'ın yıldızı Tom Holland'ın, iki şirket arasındaki anlaşmazlığı düzeltmeye çalışmak için Disney CEO'su Bob Iger ve Sony Başkanı Tom Rothman'la birçok görüşmede bulunduğu ortaya çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nihayetinde iki şirket yeni bir anlaşma yaptı ve Marvel Sinematik Evreni'nden karakterleri ve hikayeleri içerebilecek bir Örümcek-Adam filmine daha izin çıkmış oldu.

Temmuzda sinema web sitesi The Ankler, Sony'nin uzun zamandır bir Örümcek-Adam/Venom filmi çekmeyi planladığını ama Marvel'in karakterin yayın haklarına ortak olmasının bu fikrin gerçekleşmesine engel olduğunu iddia etmişti.

Web sitesi ayrıca bir Disney/Sony bölünmesi durumunda, filmin aceleye getirilip "alelacele yapılmış ve yüksek ihtimalle her ikisini de batıracak bir ortak yapım” haline dönüşebileceğini de iddia etmişti.

Holland'ın oynadığı ve henüz ismi belli olmayan üçüncü Örümcek-Adam filmi 16 Temmuz 2021'de gösterime girecek. Andy Serkis'in yönettiği ve bir kez daha başrolde Tom Hardy'nin yer aldığı Venom 2'ninse 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU