Chris Hemsworth, "Avengers: Endgame'i senaryosu bitmeden çekmeye başladık" dedi

Hemsworth, senaryonun son halini kimsenin görmediğini söyledi

Konu Avengers: Endgame gibi bir filmin senaryosunun gizliliğiyse projenin mahremiyeti için yapılabileceklerin sınırı yoktur.

Filmin yönetmenlerinden Joe Russo nisanda yaptığı açıklamada, Avengers: Endgame’in çekimleri sırasında Örümcek-Adam’ı canlandıran Tom Holland’a senaryonun tamamının verilmediğini söylemiş, “Sadece repliklerini verdik. Karşısında kimin oynadığını bile bilmiyordu” demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öyle görünüyor ki çekimlerin başlamasına rağmen senaryonun tamamına erişemeyen yalnızca Holland değilmiş.

Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth’a göre senaryoyu kimse göremedi çünkü çekimler sırasında hala tamamlanmamıştı.

CinemaBlend'in haberine göre ACE Comic Con’da konuşan Hemsworth şunları söyledi:

Elimizde bir senaryo ya da senaryo bölümleri vardı. Bu, senaryonun garip bir versiyonuydu. Gidip bir odada oturup senaryoyu okuyabilirdiniz ama dürüst olmak gerekirse, tamamlanmamıştı bile. Filmin ikinci yarısı tamamen onların elindeydi ve çekimler sizinle ilgili hazırda tutulanlarla yönlendiriliyordu.

Hulk’ın kolunun kalıcı bir yara alması, Tony Stark’ın hayatını feda etmesi ve tabii ki Thor’un dibe vurmuş hali gibi sürprizler içeren bir film olduğu düşünüldüğünde Avengers: Endgame’in kartlarını göstermemek için özel çaba harcaması anlaşılabilir bir durum.

Avangers: Endgame, tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden filmi konumunu yıllarca koruyan 2009 yapımı Avatar’ı tahtından etmiş, dünya çapındaki tahmini 2,80 milyar dolarlık (yaklaşık 16,5 milyar TL) gişe hasılatıyla listenin zirvesine yerleşmişti.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU