Tunç Soyer "seyyar makam" otobüsü ile ilk ziyaretini yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, halkın sorunlarını yerinde dinlemek için yaptırılan midibüsü ilk kez kullandı

4

Fotoğraf: AA

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla yaptırdığı, içinde makamının bulunduğu midibüs ile ilk ziyaretini Buca'ya yaptı.

Tunç Soyer, üzerinde "Seyyar Makam" yazılı midibüste, Akıncılar ve İnönü mahallelerinde muhtar ve Bucalıları kabul etti.

Bucalıların sorunlarını dinleyen notlar alan Soyer, sorunları yerinde inceledi. Soyer'e Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de eşlik etti. 

Soyer, vatandaşlar ve muhtarlarla sık sık bir araya geldiğini kaydederek, "Sıkıntıyı, talebi yerinde görünce daha farklı bir çözümü ortaya çıkabiliyor. Vatandaşlarımızla yakın temasta bulunduğumuz için çok mutluyum. Muhtarlarımızla birlikte çalışırsak vatandaşın derdine derman üretiriz" dedi.

“Söyledikleri şeyi yerinde görmemiz gerekiyor” diyen Soyer, şöyle devam etti:

“Kimse aslında çok mucizevi talepler peşinde değil. Pazar yeri, çocuk parkı isteniyor. Biz bunları zaten biliyoruz ve planlıyoruz. Onların bunu doğrudan doğruya söyleyebiliyor olması, bizim dinlememiz önemli. Bazen gerçekten atladığımız bir şey oluyor. Ben bu hikayeyi böyle sürdürecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugünkü ilkti, bunu sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki 4.5 yıl en çok muhtarlara kulak verecek. Biliyoruz ki her biri kendi mahallesinin sorununu en iyi bilen insanlar. Bu araç ve bu proje onun için. Her fırsatta çıkacağım"

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU