Billy Porter, Cinderella’nın iyilik perisini canlandırmak için görüşmelere başladı

Müzikal türündeki yapımın 2021’de vizyona girmesi bekleniyor

Billy Porter, geçen ay ilk Emmy Ödülü'nü kazanmıştı (AFP)

“Pose” dizisinin yıldızı Billy Porter, Sony’nin müzikal türündeki yeni filmi Cinderella’nın kadrosuna katılmak için masaya oturdu.

Variety'de yer alan habere göre eğer anlaşmaya varılırsa Porter filmde Cinderella’nın iyilik perisini canlandıracak. Konuya ilişkin Sony’den henüz bir açıklama gelmedi.

Nisanda yapılan açıklamada filmde Cinderella’ya hayat verecek ismin ünlü şarkıcı Camila Cabello olduğu belirtilmişti. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğiniyse 2018 yapımı Blockers’ın yönetmen koltuğundaki isim Kay Cannon üstleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kötü üvey annenin elindeki kimsesiz genç kızın geleneksel hikayesine müzikal bir yorum getirecek yapımın 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

Disney’in 1950 tarihli animasyonu ilk kez 1997’de ve ardından 2015’te yeniden çevrimlerle beyaz perdeye yansımıştı. 2015’te Lily James’in başrolünde yer aldığı yapım dünya çapında 543 milyon dolarlık (yaklaşık 3 milyar TL) hasılat elde etmişti.

Billy Porter geçen ay düzenlenen Emmy Ödül Töreni’nde Pose dizisindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü.

Pose’un üçüncü sezonunda da yer alacak Porter, gelecek yıl komedi filmi Like a Boss’ta Tiffany Haddish, Salma Hayek ve Rose Byrne’le birlikte kamera karşısına geçecek.  

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU