Erdoğan’dan Muharrem İnce, Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar yorumu

Erdoğan: Ben sanatçıların ve diğer vatandaşlarımızın desteğine şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum

Fotoğraf: Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Kuzey Suriye’ye başlattığı operasyonun ardından Yılmaz Özdil, Muharrem İnce ve Uğur Dündar gibi muhalif isimlerin paylaştığı destek mesajlarına teşekkür etti.

Türkiye’nin dün başlattığı operasyonun ardından Erdoğan’ın 24 Haziran 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçimindeki CHP’li rakibi Muharrem İnce’den destek mesajı geldi.

İnce, şu mesajı paylaştı:

Ülkemizi terör tehdidinden kurtarmak ve sınır güvenliğimizi sağlamak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı BarışPınarıHarekatı’nda askerlerimize başarılar diliyorum, sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Ayağınıza taş değmesin çocuklar.

Sözü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar da Erdoğan’a destek veren isimlerden oldu:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sırbistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan’a muhalif isimlerin tavrı soruldu.

Erdoğan da memnuniyetini şu ifadelerle dile getirdi:

Bundan çok mutlu olurum. Bu milli birlik durumudur. Bu ülkenin 82 milyonu böyle zamanda birlik olmayacak da ne zaman olacak? 82 milyondan kendini tecrit edecek, olsa olsa terör örgütleri olur. Siyasette de terör örgütlerine sırtını dayayanlar bu işin dışında olur.

Barış için uzanan el eğer karşılığını bulursa eyvallah… Boşta kalırsa buna diyecek bir şey yok. Ben sanatçıların ve diğer vatandaşlarımızın desteğine şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU