Kamışlı’dan Nusaybin’e altı roket atıldı

YPG tarafından Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'dan atılan altı roket, Nusaybin ilçe merkezindeki bazı noktalara isabet etti

Saat 17:00 sularında da Resulayn'dan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine iki havan mermisi atılmış, saldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı / Fotoğraf: AA

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından YPG tarafından Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'dan atılan 6 roket, Nusaybin ilçe merkezindeki bazı noktalara isabet etti.

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte Kamışlı'dan atılan roket mermileri Nusaybin'de bir eve isabet etti.

Alınan bilgilere göre, Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasından kısa bir süre sonra Kamışlı'dan geldiği bildirilen 2 roket mermisi Suriye sınırına yakın bir evin üst katına isabet aldı. Saldırıda yaralanan olmazken polis ekipleri çevre güvenliğini alarak isabet alan siteye girişlere izin vermedi.

Patlamalar nedeniyle Suriye sınırına sıfır noktada faaliyet gösteren Yıldırım İlkokulu ve Yıldırım Ortaokulundaki öğrenci, öğretmen ve veliler panik yaşadı. Patlama sonrası öğrenciler okuldan çıkarak evlerine gitti.

Öte yanda Kamışlı'dan atılan roketlerin Nusaybin'de bir eve isabet etmesi sonucu sınırdaki birliklerden karşılık verildi.

 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU