Amerikalı pop yıldızı Lovato, Hz. İsa’nın vaftiz edildiği nehirde vaftiz oldu

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, İsrail’de Hz. İsa’nın vaftiz edildiğine inanılan Ürdün Nehri’nde vaftiz oldu

Fotoğraf: Instagram /@ddlovato

Amerikalı pop yıldızı Demi Lovato, İsrail ziyaretinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Hz. İsa’nın vaftiz edildiğine inanılan Ürdün Nehri’nde vaftiz olduğunu anlatan Lovato, kendini daha önce hiç bu kadar yenilenmiş hissetmediğini söyledi.

indir (1).jpg
Fotoğraf: Instagram /@ddlovato

 

Kendisini‘‘Ben Amerikalı bir şarkıcıyım. Hristiyan olarak büyüdüm ve Yahudi atalarım var” diye tarif eden Lovato şu ifadeleri kullandı:

İsrail ile ilgili kesinlikle büyülü bir şey var. Daha önce böyle bir maneviyat duygusu ve Tanrı’yla ilişki hissetmemiştim. Maneviyat benim için çok önemli. Bu yolculuk sağlığım, yüreğim ve ruhum için çok önemliydi. Kalbimdeki boşluğu doldurma fırsatı tanıdığı için Tanrı’ya minnettarım.

demi-lovato-israil-2.jpg
Fotoğraf: Instagram /@ddlovato​​​​​​​

 

Sadece manevi bir deneyim kazanmak İsrail’e gittiğini, siyasi bir nedeninin olmadığını aktaran Lovato, ‘‘Instagram’da birkaç post karşılığında İsrail’e ücretsiz yolculuk yapmayı kabul ettim. Hiç kimse bana işlerin yanlış gidebileceğinden veya birilerinin kırılabileceğinden bahsetmedi. Birini incittiysem veya kırdıysam özür dilerim. Böyle bir niyetim yoktu’’ dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU