Terim: Galatasaray kaybedecekse mücadele ederek kaybeder, bu şekilde lakayıt, vurdumduymaz olmaz

Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla dönen Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, “Galatasaray elbette puan kaybedecektir ama kaybedecekse salı günü oynan maçtaki gibi kaybetmelidir” dedi

Fotoğraf: AA

Galatasaray, Ankara’da Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz beraberlikle sonuçlanırken, sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın lakayıt, vurdumduymaz ve ciddiyetsiz bir şekilde kaybetmesinin kabul edilemeyeceğini ifade eden Terim, “Buna müsaade etmem” dedi.

Terim’in açıklamaları şöyle:

Sadece istemekle olmuyor. Gerilimli bir Şampiyonlar Ligi maçından sonra elbette bir şeyler bekliyoruz ama böyle ciddiyetsiz, istediklerimizi yapmayan bir Galatasaray da beklemiyoruz. Galatasaray takımı elbette puan kaybedecektir ama kaybedecekse salı günü oynanan maçtaki gibi kaybetmeli. Böyle kaybedersek başka şeyler de kaybolur. Hem de baya kaybolur.Galatasaray kaybedecekse, oynayarak, mücadele ederek kaybeder. Bu şekilde lakayıt, vurdumduymaz, ciddiyetsiz olmaz. Buna başta ben müsaade etmem

Kadro seçimiyle ilgili özeleştiride bulunan Terim, “Belki de ben hatalıyım. Yüreğini koyacak çocukları koymalıydım. Burada kendime eksi puan yazıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU