Fenerbahçe, kural hatası başvurusunu tahkim kuruluna taşıyacak

Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı kural hatası başvurusu reddedilen Fenerbahçe, Tahkim Kurulu’na gidiyor

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında oynananve 3-1 kaybettikleri Aytemiz Alanyaspor maçında "kural hatası" yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine, TFF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunmaya karar verdi. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kural itirazı talebinin reddedilmesine haklı hukuki gerekçelerle katılmadıkları ve TFF Tahkim Kurulu’na başvuracakları belirtildi.  

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüz bu başvurusu bakımından TFF'nin ilgili birimlerinden özellikle; MHK görüşünü, MHK görüşüne esas alındığı belirtilen IFAB görüşünü ve bu görüşün istenmesi amacıyla yapılan tüm yazışmaları, TFF Yönetim Kurulu'nun bu yöndeki kararının ilgili sayfasının suretini talep etmiştir. Bu taleplerimizin karşılanması ile adil bir yargılama ve güçlü bir savunma gerçekleştirilebileceği ortadadır. Talep ettiğimiz belgelerin incelenmesi sonrasında detaylı başvurumuz yapılacaktır. Başvurumuzun haklılığı konusunda kulübümüzün görüş ve güveni tam olup, süreç sonuna kadar en etkin biçimde takip edilecektir.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU