Ufuk Uras Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğünü duyurdu, "Yeni partiye katılma daveti değildi" dedi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi üyesi olan Ufuk Uras, Davutoğlu'yla görüşmesinin partisinin genel başkanının bilgisi dahilinde olduğunu söyledi

Fotoğraf: Twitter

Eski milletvekili Ufuk Uras, AK Parti'den istifa ederek yeni parti çalışmalarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğünü duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Uras, görüşmenin 3 saat sürdüğünü ve 'ülkenin durumu ve olası senaryolar üzerine kapsamlı bir görüşme' yaptıklarını ifade etti.

Uras, görüşmede Ahmet Davutoğlu'nun kitaplarını imzalayarak kendisine verdiğini de belirtti.

Görüşmenin içeriğini Independent Türkçe'ye anlatan eski milletvekili Uras, Ahmet Davutoğlu'nun kendisine partiye katılma çağrısı yapmadığını söyledi. Halen Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi üyesi olduğunu ve partisinin genel başkanının bilgisi dahilinde görüşmeye katıldığına dikkati çeken Uras, Ahmet Davutoğlu'nun 1 Mart 2003 tezkeresinden bu yana yaşanan siyasi sürece ilişkin aktarımlarda bulunduğunu söyledi.

Uras, görüşmenin öğlen 12.00 - 15.00 arasında Levent'te gerçekleştiğini de ifade ederken, Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılmayacağının altını çizdi. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU