Demi Moore: 15 yaşında tecavüze uğradım, bana saldıran kişi anneme 500 dolar vermiş

Good Morning America programına katılan ünlü oyuncu yaşadıklarını canlı yayında anlattı

Ünlü oyuncu Demi Moore 15 yaşındayken tecavüze uğradığını ve kendisine saldıran kişinin annesine para verdiğini söyledi.

Moore, ABC’de yayımlanan Good Morning America adlı programa katıldı. Programın sunucusu Diane Sawyer, Moore’un hayatını anlattığı kitabı Inside Out’tan bir bölümü ekrana taşıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kitapta Moore, annesinin alkol sorunu olduğunu ve “erkeklerin dikkatini çekmek için” kendisini 18 yaşına gelmeden barlara götürmeye başladığı yazıyor. Devamındaysa Moore, 15 yaşındayken bir gün eve geldiğinde yetişkin bir adamla karşılaştığını ve bu kişinin tecavüzüne uğradığını anlatıyor. Moore kitapta kendisine saldıran adamın, “Annen tarafından 500 dolara satılmak nasıl bir duygu?” diye sorduğunu yazıyor.

Videonun ardından Moore, Sawyer’ın “Annenin seni sattığını düşünüyor musun?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Sanırım, kalbimin derinliklerinde, hayır. Bunun apaçık bir ticari işlem olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de ona yol vermiş oldu. Ve beni tehlikeye attı.

Moore programda annesinin birkaç kez intihar girişiminde bulunduğunu da anlattı.

1990’lı yıllarda Hollywood’un en ünlü yıldızlarından biri olan Demi Moore, Hayalet (Ghost), Jane’in Zaferi (G.I. Jane) ve Birkaç İyi Adam (A Few Good Men) gibi birçok filmde rol aldı.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU