Sivasspor, Trabzonspor'u 90+6'da bulduğu golle mağlup etti

Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer 1-0 öne geçtiği maçta 96'da yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Trabzonspor 80. dakikada Sörloth'un ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı

Fotoğraf: AA

Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan bordo mavililer bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini aldı. 3 maçlık galibiyet hasreti sona eren ev sahibi ekip ise bu sonuçla puanını 8'e yükseltti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmada Fenerbahçe ile 1-1, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise AEK'ye 2-0, Getafe'ye 1-0 mağlup olarak son 4 resmi maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan bordo-mavililer, Sivasspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyordu. Henüz 3. dakikada öne geçen Fırtına, sonunu getiremedi.

41'de Fernando ile golü bulan Sivasspor, 90+6'da Uğur Çiftçi 3 puanı kaptı. Bu sonuçla Demir Grup Sivasspor puanını 8'e çıkarırken, Trabzonspor 7 puanda kaldı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU