AK Partili Dağ: Bilimsel olarak konuşuyorum, 2023 ve 2024’te başarılı olacağız

Dağ: Hem içimizden hem dışımızdan birileri "Erdoğan'ı o Cumhurbaşkanlığı görevinden uzaklaştırabilir miyiz?" diye düşünüyor

Fotoğraf: İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, partisinin 2023 ve 2024 seçimlerinde başarılı olacağını söyledi ve bu ifadesinin bilimsel olduğu görüşünü dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Partisinin İzmir Tire’de danışma kurulu toplantısına katılan Dağ, 28 Şubat sürecinin baskıcı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Ona rağmen birçok insanın bu partiye üyelik, yöneticilik yapıp bu partinin taban bulmasında çok önemli katkıları oldu. Hem içimizden hem de dışımızdan birileri zaten yıllardır bizim tökezlememizi bekleyenler, gözlerini dikmişler acaba AK Parti biter mi, bitti mi, Recep Tayyip Erdoğan'ı o Cumhurbaşkanlığı görevinden uzaklaştırabilir miyiz diye düşünüyorlar.

"Bütün göstergeler AK Parti'nin başarılı olacağını söylüyor"

“İşte esas sınav şimdi” diyen Dağ, şunları söyledi:

Benim bu ülkeye dair, bu coğrafyaya dair, bu dünyaya dair söyleyecek sözlerim var diyenlerin AK Parti çatısı altında daha aktif mücadele edeceği günleri yaşıyoruz şu anda. Onun için birileri istese de bunu ben bilimsel bilgilere dayanaraktan söylüyorum. Nasıl bugüne kadar yapılan 13 seçimde AK Parti başarılı olmuşsa, önümüzde yapılacak 2023 seçimlerinde de, 2024 seçimlerinde de AK Parti yine bu ülkede başarılı olacaktır. Bütün göstergeler bunu gösteriyor. Daha fazla çaba vermek, daha fazla uğraş vermek, daha güzel işler yapmak bizim bugün de hanemize artı olarak yazıldığı gibi yarınlarda da artı olarak, olumlu olarak yazılmaya devam edecektir.

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU