Joker’in yıldızı Joaquin Phoenix’in sahnenin ortasında seti terk ettiği ortaya çıktı

Yönetmen Todd Phillips, bu durumun sebebinin oyuncunun “role girememesi” olduğunu söyledi

Joaquin Phoenix’in, Joker'in çekimi sırasında eğer “role girdiğini hissetmediyse” sahnenin ortasında seti terk edip gittiği belirtildi.

Aktör yeni filmde Arthur Fleck’i canlandırıyor. Phoenix’in adı Venedik Film Festivali prömiyerinin ardından Oscar için anılmaya başladı.

Filmin yönetmeni Todd Phillips kamera arkasında yaşananlara ilişkin konuştu.

The New York Times’a röportaj veren Phillips, Phoenix’in çekim sırasında seti terk etmesi nedeniyle rol arkadaşlarını sık sık endişelendirdiğini söyledi. Phillips şöyle devam etti:

Sahnenin ortasında yürüyüp gidiyordu ve zavallı diğer oyuncu sorunun kendisinde olduğunu sanıyordu. Ama sorun o değildi, sorun Phoenix’in kendisiydi. Sadece role giremiyordu.

Phoenix’in rol arkadaşları arasında Zazie Beetz, Marc Maron ve Brett Cullen var. Robert De Niro da filmde rol alıyor ancak röportajda Phoenix’in onun önünde bu şekilde hareket etmediğine dikkat çekiliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rol arkadaşlarının neden Phoenix’in seti terk etmesinden kendilerini sorumlu hissettiği bilinmiyor.

Phoenix’in Arthur Fleck rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı için aday olması bekleniyor. Film, Venedik Film Festivali’ndeki prömiyerinin ardından 8 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Phoenix, Toronto Uluslararası Film Festivali’ne de katılmış ve burada başarılı kariyeriyle ilgili 1993’te hayatını kaybeden erkek kardeşi River Phoenix’i andığı duygusal bir konuşma yapmıştı.

Joker, Türkiye’de 4 Ekim’de vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU