Joker: Joaquin Phoenix, Robert Pattinson’ın canlandıracağı Batman’le bir araya gelecek mi?

İki aktörün aynı filmde buluşmasını isteyen hayranlar var

Joker’ın yönetmeni Todd Phillips, Joaquin Phoenix’in canlandırdığı kötü karakterin gelecek Batman filmlerinde yer alıp almayacağına ilişkin açıklamada bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin Toronto Uluslararası Film Festivali’ndeki (TIFF) gösteriminin ardından Todd Phillips’e, Phoenix’in Robert Pattinson’ın canlandıracağı Bruce Wayne’le karşı karşıya gelip gelmeyeceği soruldu.

Variety’ye konuşan Phillips, “Hayır, kesinlikle olmayacak” diye cevap verdi. Joker’in daha birçok versiyonunun gelebileceğini düşündüğünü belirten Phillips sözlerini şöyle sürdürdü:

Eminim gelecekte çok daha fazla Joker olacak. İşin garibi bizim için çizgi romanlar, Shakespeare’imiz gibidir ve Hamlet’in birçok yeni versiyonunu yapabilirsiniz.

Joker, 1 Eylül’de Venedik Film Festivali’nde gerçekleşen prömiyerinin ardından 8 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Film festivalin büyük ödülü Altın Aslan’a layık görülmüştü. Geçen yıl bu ödülü Roma kazanmıştı.

The Independent’ın sinema eleştirmeni Geoffrey Macnab filmi “güçlü ve orijinal” diye nitelemiş, Phoenix’in, karakteri hem sempatik hem de ürkütücü görünmesini sağlayacak biçimde canlandırdığını ifade etmişti.  

Joker, Türkiye’de 4 Ekim’de vizyona girecek.

 

      

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU