Breaking Bad’in devam filmi El Camino’dan fragman yayımlandı

2018’in başından bu yana gündemde olan projenin üzerindeki sır perdesi nihayet aralandı

Netflix, Breaking Bad’in devamı niteliğindeki filmin adını, yayın tarihini açıkladı ve diziden ilk fragmanı yayımladı. Buna göre filmin adı El Camino: Bir Breaking Bad Filmi (El Camino: A Breaking Bad Movie) oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranların Netflix web sitesinde nihayet filmin varlığını doğrulayan “film kartı” yani “açılış sayfasını” keşfetmesinin ardından birkaç saat içinde yapımla ilgili bilgiler yayımlandı.

Hikayenin detaylı konusu gizli tutulurken Netflix açıklamasında, "Esaretten dramatik kaçışının ardından Jesse Pinkman (Aaron Paul) bir tür gelecek kurmak için geçmişiyle hesaplaşmalı" ifadeleri yer aldı.

Yayımlanan kısa fragmanda Jesse’in arkadaşı ve eski meslektaşı Skinny Pete (Charles Baker), Jesse’nin nerede olduğuna ilişkin sorgulanırken görülüyor. Pete şunları söylüyor:

Nereye gittiğini bilmiyorum. Kuzeye, güneye, batıya, doğuya, Meksika’ya, Ay’a... Hiçbir fikrim yok. Bilseydim de size söylemezdim. Pişirmeye devam etsin diye ona yaptıklarını duydum. Yani üzgünüm. Ne diyeyim bilmiyorum. Jesse Pinkman’ı yeniden kafese tıkmanıza yardım etmeyeceğim.

2018’de Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan’ın, Jesse Pinkman’a odaklanacak bir devam filmi yazma sürecinde olduğunun açıklamasından bu yana film büyük gizlilik altında tutulmuştu.

 

 

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, Netflix’te 11 Ekim’de yayımlanacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU