Robert De Niro’nun şirketi, mesai saatinde 55 bölüm Friends izleyen eski çalışanını mahkemeye verdi

Canal Productions’ın eski üst düzey çalışanı zimmetine 6 milyon dolar geçirmekle de suçlanıyor

Mahkemede ayrıca çalışanın De Niro’nun uçuş millerini kişisel yolculukları için kullandığı belirtildi (IMDB)

Robert De Niro’nun film şirketi Canal Productions’ın eski üst düzey çalışanı zimmetine 6 milyon dolar geçirdiği ve mesai saatinde Netflix’te dizi izlediği için mahkemeye verildi.

Variety’nin takip ettiği davaya göre şirketin üretim ve finanstan sorumlu başkan yardımcısı Robinson, çalışma saatleri içinde vaktinin “astronomik bir kısmını” Netflix’te geçirmekle suçlanıyor.

Yıllık maaşı 300 bin dolar olan Robinson’ın, gider hesaplarını restoran ve otel faturalarıyla istismar ettiği ve De Niro’nun uçuş millerini kişisel yolculukları için kullandığı belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robinson’ın ayrıca, 4 gün boyunca 55 bölüm Friends izlediği ileri sürüldü. Bir diğer 4 gün de 20 bölüm Arrested Development ve 10 bölüm Schitt’s Creek izlediği iddia edildi.

Mahkeme, “Netflix’te dizi izlemek Robinson’ın işinin gerektirdiği görev ve sorumluluklarla hiçbir şekilde ilgili değil ve ona çalışması için para ödenen vakti kişisel eğlencesi, keyfi ve zevki için kullandığı bilgi ve inançla sabit” ifadelerini kullandı.

Variety’e göre, Robinson nisanda yazdığı istifa e-postasında, harcamalarla ve diğer sorunlarla ilgili kaygıları “gülünç” bularak ilişiğini kestiğini söyledi. Mahkeme ayrıca Robinson’ın De Niro’nun imzalamayı reddettiği bir tavsiye mektubu taslağı hazırladığını da belirtti.

De Niro son zamanlarda, The Joker filminde Joaquin Phoenix’le birlikte ve Martin Scorsese’nin Netflix’te yayımlanacak The Irishman filminde yer alıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU