Ben Affleck sürekli mimlerde kullanılan yüzü hakkında konuştu: "Bu yüzden beni cezalandırmanıza gerek yok"

"Tanrı beni böyle yarattı"

Ben Affleck, Artist Equity adlı film stüdyosunu Kasım 2022'de kurmuştu (YouTube/Jimmy Kimmel Live)

Ben Affleck sık sık mimlerde kullanılan "bıkkın" yüzü hakkında konuştu. Jimmy Kimmel Live’ın dün yayımlanan bölümüne konuk olan Hollywood yıldızı, pek mutlu olmadığı ve katuıldığı etkinliklerde eğlenmediği düşüncesinin "yaygın bir yanılgı" olduğunu söyledi.
 

"Bakın, çok mutsuz görünen bıkkın bir yüzüm var" Affleck, hoşnut olduğu ve eğlendiği zaman yüzünün nasıl bir hale büründüğünü gösterdi. Aktörün iki durumda da yüzünün birbirine benzemesi dikkat çekti.

 


50 yaşındaki Affleck sözlerini şöyle sürdürdü:

Tanrı beni böyle yarattı. Bu yüzden beni cezalandırmanıza gerek yok.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntüsüyle çok sayıda mim oluşturulan Affleck, en son 5 Şubat’taki Grammy Ödülleri’nde sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

Affleck, eşi Jennifer Lopez’le kameraya yakalandıklarında tartışıyormuş gibi görünüyordu.  Ancak ünlü oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada o anda şaka yaptığını söylemişti.
 


Affleck’in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Air yakında vizyona girecek. Gerçek hayat hikayesine dayanan film, Nike’ın pazarlama yöneticisi Sonny Vaccaro'nun (Matt Damon) kendi spor ayakkabı serisini yaratmak üzere genç Jordan'ın peşine düşmesini konu alıyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU