Keanu Reeves'ten John Wick'in filmde öldürdüğü adamları canlandıran figüranlara sürpriz

"Reeves, dublör ve figüranlar için üzerinde tüm film boyunca kaç kez öldürüldüklerinin yazılı olduğu tişörtler yaptırdı"

Keanu Reeves, "John Wick 4"te (Murray Close/Lionsgate)

Keanu Reeves'in John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) dublör ve figüran ekibine kişiye özel tişörtler hediye ettiği bildirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sık sık "Hollywood'un en iyi adamı" olarak anılan 58 yaşındaki oyuncu, filmin dublör ve figüranlarına tüm film boyunca kaç kez öldüklerinin yazılı olduğu tişörtler hediye etti.

Bazıları için bu sayı 20'nin üzerindeydi.

Dövüş koordinatörü Jeremy Marinas, The New York Times'a filmdeki sahneleri anlattı. Bunlar arasında Paris'teki Sacré-Cœur Bazilikası'na çıkan merdivenlerde geçen bir sahne de var.

Marinas, 35 dublörün yer aldığı sahne için "Yani, tabii ki istediğiniz şey bu" dedi.

100 adamın merdivenlerden düşmesini ve benden her tepkiyi ve düşüşü farklı yapmamı istiyorsunuz. Tabii ki istiyorsunuz. Sanki işin sıradan bir günündeymişiz gibi.

Hepimiz yapmak istemediğimiz zaman merdivenlerden çıkmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz.

John Wick'in değil, Keanu'nun basamak çıkarken yukarı doğru ateş etmeyi ne kadar iyi yapabildiğini düşünmek. Düz zeminde keskin nişancı olmak yeterince zor.

Yayın organına göre, merdivendeki dövüşün çekimleri 7 gece sürdü ve her figüran muhtemelen 4 ya da 5 kez "öldürüldü".

Koordinatör, "Çekimlerin sonunda Reeves figüranlar için üzerinde tüm film boyunca kaç kez öldürüldüklerinin yazılı olduğu tişörtler yaptırdı" dedi.

 

John Wick 4
(2022 Lionsgate)


Reeves, dublör ekibine daha önce de hediye vermişti.

Oyuncu aksiyon serisinin 4. bölümünün çekimlerini tamamladıktan sonra, ekibe olan minnettarlığını onlara kişiye özel birer Rolex vererek göstermeyi seçti.

Vanity Fair, 2021'de Reeves'in 4 dublörünü Paris'te akşam yemeğine davet ettiğini ve burada hepsine kendileri için yaptırdığı saatleri verdiğini bildirdi; bu saatlerden birinin maliyetinin 10 bin doların biraz altında olduğu söyleniyor.

Jeremy Marinas, Dave Camarillo, Li Qiang ve Bruce Concepcion'a hediye edilen her bir saatin üzerinde oyuncudan gelen benzersiz bir mesajın oyması yer alıyordu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU