Harry Styles, Emily Ratajkowski'yi "manifestlemiş"

Öpüşürken görüntülenen ikilinin haftalardır görüştüğü iddia edildi

Emily Ratajkowski'nin, dünya turnesindeki Harry Styles'a zaman zaman eşlik ettiği öne sürüldü (Daily Mail)

Harry Styles hayranları ünlü şarkıcının, Japonya'nın başkenti Tokyo'da birlikte görüntülendiği Emily Ratajkowski'ye yıllardır hayran olduğunu ortaya çıkardı.

8 yıl önce yapılan bir röportajın görüntüleri, ikilinin öpüştüğü anların gündeme gelmesinin ardından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

29 yaşındaki Styles röportajda, "Hayranlık duyduğun ünlü kim?" sorusuna cevaben ünlü modelin adını veriyor. 

Podcast yayıncısı Amanda Hirsch, Instagram sayfasında röportajı paylaşıp "Harry bunu manifestledi" ifadesini kullandı. Sosyal medyada son dönemde popüler olan "manifestlemek" bir kişinin isteğinin gerçekleşmesini dilemek anlamına geliyor.

Styles'ın 2014 tarihli videosunun tekrar ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada "O zaman Styles'a aferin. Hayali gerçek oldu" yorumu da yapıldı. 

Styles ve Ratajkowski'nin Tokyo sokaklarında öpüşürken çekilen görüntüleri cumartesi yayımlanmıştı. İkilinin dans etmesi de dikkat çekmişti. 

Birleşik Krallık'ın en bilinen tabloid gazetelerinden The Sun ise çiftin haftalardır görüştüğünü yazdı. Gazeteye konuşan bir kaynak, "Tokyo'da öpüşürken görüntülenmeyi ve bu videonun dünyayla paylaşılmasını ikisi de beklemiyordu. Ancak hiçbir şey saklamıyorlar” ifadesini kullandı.

Adı açıklanmayan kaynak şöyle konuştu:

Harry ve Emily birbirlerini bir süredir tanıyor. Bu yıl birlikte, gözlerden uzakta biraz zaman geçirdiler. Harry turnedeyken fırsat buldukça arkadaşlıklarının keyfini çıkarıyorlar.

Styles, eski sevgilisi Olivia Wilde'dan Kasım 2022'de ayrılmıştı. Ratajkowski ise eski eşi Sebastian Bear-McClard'dan Ekim 2022'e boşanmıştı.

Öte yandan Styles'ın Fransa'da 8 ay önce verdiği konserde, Wilde ve Ratajkowski'nin yan yana eğlendiği de ortaya çıktı

Ayrıca Wilde ve Ratajkowski'nin, Vanity Fair'in  iki hafta önceki Oscar partisinde birlikte vakit geçirdiği anların fotoğrafı da gündeme geldi.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU