The Walking Dead: Dead City'nin prömiyer tarihi belli oldu

Fear the Walking Dead'in de son sezonunun fragmanı yayımlandı

The Walking Dead: Dead City, AMC'de yayımlanacak (AMC)

The Walking Dead (TWD) evreninin merakla beklenen spinoff'u Dead City'nin prömiyer tarihi belli oldu. Çizgi roman fuarı WonderCon'da dün yapılan duyuruda, yapımın 18 Haziran'da seyirciyle buluşacağı bildirildi.

Popüler zombi dizisi TWD, 11. ve final sezonuyla Kasım 2022'de ekranlara veda etmişti. Ancak evren spinoff'larla devam ediyor. Fear the Walking Dead ve Tales of the Walking Dead gibi devam eden diziler olduğu gibi yeni projelerle ilgili çalışmalar sürüyor.
 

Bunlar arasında yer alan The Walking Dead: Dead City, Maggie (Lauren Cohan) ve Negan'ı (Jeffrey Dean Morgan) konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zombi kıyameti sonrasında ana karadan ayrılan Manhattan'da geçen dizide Negan, oğlu Hershel'i kurtarmaya çalışan Maggie'ye yardım edecek.

Kaliforniya'daki başka bir grubu anlatan ancak ana diziden bazı karakterlerin de yer aldığı Fear the Walking Dead de 8. sezonuyla son buluyor. 14 Mayıs'ta yayımlanmaya başlayacak sezonun fragmanı bugün paylaşıldı.


Fragmanın sonunda Morgan (Lennei James), Rick Grimes'la (Andrew Lincoln) tanıştığı Georgia'daki evine dönüyor. Böylece Fear the Walking Dead, ana diziye bağlanıyor

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU