Eski eşi Mariah Carey hakkında konuşan Nick Cannon: O insan değil

2008'de evlenen Grammy ödüllü oyuncu ve TV sunucusu 2016'da boşanmıştı

(Jordan Strauss/AP)

Nick Cannon, 7 yıl önce boşanmalarına rağmen eski eşi Mariah Carey'ye hâlâ övgüler yağdırıyor.

Wild N' Out'un sunucusu, 17 Mart'ta The Shade Room'a verdiği röportajda Carey'le yaşadığı 8 yıllık ilişkisini ve Grammy ödüllü eşine duyduğu sonsuz sevgiyi anlattı.

Cannon hayatının aşkının kim olduğu sorulduğunda, "Yani en müthişi gibi mi? Bundan her zaman bahsediyorum" dedi.

Sonra bu viral oluyor ve Carey'nin tüm hayranları bana kızıyor.

12 yaşındayken duvarımda Mariah Carey'nin fotoğrafları vardı ve sonra benim eşim oldu. Ve onun tanıdığım en havalı kişi olduğu da bir gerçek.

12 çocuk babası Cannon, 11 yaşındaki ikiz çocukları Moroccan ve Monroe'nun annesi olan eski eşine övgüler yağdırmayı bitirmedi. Cannon, "O her zaman mutlu, her zaman başkaları için bir şeyler yapıyor" dedi.

Hayatta ne yaşanırsa yaşansın. 'Vay be, biri negatif enerjinin kendi alanına girmesine izin vermeden gerçekten böyle iş görebiliyormuş' diyorum.

Onun ne kadar olağanüstü biri olduğunu öğrendiğimde, o kadının insan olmadığını anladım. O Tanrı'nın bir armağanı.

Nick Cannon ve Mariah Carey arasındaki ilişki söylentileri ilk kez 2008'de şarkıcı, Nickelodeon'ın eski yıldızına Bye Bye şarkısının klibinde rol verdiğinde ortaya çıkmıştı. O yılın ilerleyen zamanlarında ikili, iki aydan kısa süre flört ettikten sonra nikah masasına oturarak hayranlarını şaşırtmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aralık 2010'da çift, ikiz bebek beklediklerini açıklamıştı. Oğulları Moroccan Scott ve kızları Monroe Nisan 2011'de dünyaya geldi. Sadece üç yıl sonra ayrıldıklarını duyuran çiftin boşanma süreci Kasım 2016'da tamamlandı.

Şarkıcı, 2020'de yazdığı anı kitabı The Meaning of Mariah Carey'de (Mariah Carey'nin Anlamı) Cannon'dan boşanması hakkında içini döktü. Şarkıcı, People'ın haberine göre kitapta, "Dürüst olmak gerekirse, Nick ve benim bunu aramızda çözebileceğimizi düşünsem de egolar ve duygular kızıştı (bu da avukatın uzun saatler için fatura kestiği anlamına gelebilir ve nihayetinde de öyle oldu)" diye yazdı.

Çok zordu. İkimiz de ailemiz için her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak istiyorduk. Biz her zaman bir aile olacağız ve bunu yürüteceğiz.

O zamandan beri America's Got Talent'ın sunucusunun 10 çocuğu daha oldu: Brittany Bell'den 5 aylık Rise, iki yaşındaki Powerful ve 6 yaşındaki Golden; Abby De La Rosa'dan üç aylık Beautiful ve ikisi de bir yaşında olan Zion ve Zillion; Alyssa Scott'tan iki aylık Halo ve hayatını kaybeden Zen; Bre Tiesi'den 7 aylık Legendary; LaNisha Cole'dan ise 5 aylık Onyx.

Duygusal ilişkilerinin sona ermesine rağmen Cannon daha önce, Fantasy'yle (Fantezi) tanınan şarkıcıyla olduğu gibi "bir aşkı asla yaşamayacağını" iddia etmişti. Geçen temmuzda The Hot Tee Talk Show'a katılan Cannon, Carey hakkında "O benim fantezi aşkım. Her zaman seveceğim biri. Mariah'yla yaşadığım gibi bir aşkı asla yaşayamayacağım" demişti.

Cannon, "Eğer fırsatım olursa, o şekilde olabilirse, ben varım" demişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU