Gölge ve Kemik'in hayranları yeni sezon onayı için Netflix'e baskı yapıyor

Hatta bazı hayranlar dijital platformdaki aboneliklerini iptal etme tehdidinde bulunuyor

Malyen Oretsev rolündeki Archie Renaux, Gölge ve Kemik'in ikinci sezonunun birinci bölümünde (Dávid Lukács/Netflix)

Gölge ve Kemik (Shadow and Bone) izleyicileri, dizinin geleceğine dair belirsizliğin ortasında Netflix'i yeni sezon onayı vermeye çağırıyor.

Leigh Bardugo'nun kitaplarından uyarlanan fantastik dizi, Netflix'in "en çok izlenenler listesinde" seri katil dizisi You'yu geride bırakarak bir numaraya yükseldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Buna rağmen dizi henüz üçüncü sezon onayı almadı.

İkinci sezonun 16 Mart'ta yayımlanmasının ardından hayranlar, dijital platformdan üçüncü sezon siparişini vermesini talep ediyor. Bardugo'nun kaynak metninin çoğu henüz ekrana gelmedi.

Bir hayran "[Shadow and Bone'un ikinci sezonunu] bitirdim ve vay canına. Son bölüm bitti ve tam bir kaos vardı, gerçekten her olay örgüsünü diziye koymuşlar ama bundan çooook memnunum" diye yazdı.

Lütfen @netflix lütfen @shadowandbone_bc'ye yeni sezon onayı verin çünkü hayatımda bunun çok daha fazla olmasına İHTİYACIM VAR.

Başka bir kişi de "LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN GÖLGE VE KEMİK'E YENİ SEZON ONAYINI VERİN VERMEZSENİZ ÖLÜRÜM LÜTFEN NETFLIX" diye abartılı bir şekilde yalvardı.

Bir diğeriyse "Gölge ve Kemik'in üçüncü sezonuna o kadar ihtiyacım var ki, yeni sezon onayı verseler iyi olur" diye yazarken başka bir hayran, dizinin yeni sezonunun gelmemesi durumunda "aboneliğini iptal edip platformun dizilerini korsan izleyeceği" tehdidinde bulundu.

Başka bir izleyici de "Gölge ve Kemik'in tüm oyuncuları HARBİDEN TANRI MERTEBESİNDE!" diye yazdı.

İkinci sezon İNANILMAZ VE @netflix'in HEMEN ŞİMDİ ÜÇÜNCÜ SEZON ONAYINI VERMESİNE İHTİYACIM VAR.

Netflix geçmişte Sense8 ve Altered Carbon gibi birtakım popüler dizileri iki sezonun ardından iptal etmişti.

Önceki aylarda dijital platform, 1899 apaçık en çok izlenen 10 dizi arasında olmasına rağmen Almanca gerilim dizisine ikinci sezon onayı vermeyi reddederek izleyicileri şoke etmişti.

Duyurunun ardından Change.org'da kampanya başlatan bir hayran, Netflix'i U dönüşü yapmayı kabul edip diziye yeni sezon onayı vermeye çağırsa da başarısız olmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU