Erdoğan'dan 18'inci yıl mesajı: Dün bitti, geçti gitti, bugün yeni bir gündür

Erdoğan partisinin 18'inci kuruluş yılı mesajında, “Dostlarım dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Aydınlık Türkiye için geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür” dedi

Fotoğraf: Reuters

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 18'înci kuruluş yıl dönümüne dair bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında, “Dostlarım dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Aydınlık Türkiye için geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin 18'inci yılı dolayısıyla paylaştığı mesajı şu şekilde:

Aziz Milletim, AK Parti, partilerden bir parti değil, bir millet hareketi olarak çıktığı bu yolda 18'inci yılını kutluyor. AK Parti'yi anlamak için önce Türkiye'yi ve Türk milletinin kutlu yürüyüşünü anlamak gerekir.

Kardeşlerim, dün bitti. Bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız ne de dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız.

Dostlarım dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Aydınlık Türkiye için geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür.

Bu anlayıştan hareketle 18 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleriyle 2023 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.


AK Parti, Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruldu. Kurulduktan 15 ay sonra, 3 Kasım 2002 Türkiye genel seçimlerinde tek başına iktidar oldu.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU