Pamela Anderson: Seks kasetinden tek kuruş kazanmadım

"O kirli parayı istemedik"

Eski Playboy modeli ve Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı Pamela Anderson, 1995'te sızdırılan ve uzun süre gündemden düşmemesine neden olan seks kasetinden hiç kazanç elde etmediğini açıkladı.

55 yaşındaki Anderson, Netflix'te yayımlanan otobiyografik belgeseli Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi'nde (Pamela, a Love Story) eski eşi müzisyen Tommy Lee'yle çektiği meşhur seks kasetine dair konuştu.

Seks kasetini çiftin evinde çalışan bir işçinin çalıp basına sattığı bilinse de Anderson ve Lee'nin görüntülerden bir şekilde para kazandığı düşünülüyordu.

Görüntülerden kâr elde etmediğini daha önce de vurgulayan Anderson, "Sanırım kimse buna inanmak istemedi" dedi ve ekledi:

Bir noktada boşverdik. İfade verdikten ve tüm o çılgınlıktan sonra… Dylan'a hamileydim ve bebeği daha fazla strese sokmak istemedik. 

Eski model, "Olayı gerçekten geride bırakmaya çalıştık. Kazanmadığımız paraya dair basın turu falan yapmadık. O kirli parayı istemedik" diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1995'te evlenen Anderson ve Lee'nin balayında kaydettikleri seks kaseti, evlerinden çalınmış ve basına sızdırılmıştı.

Eski model, seks kaseti yayımlanan ilk ünlü olarak magazin tarihine geçmişti ve bu konu yıllarca peşini bırakmamıştı.

Lee'yle yaşadıkları evin tadilatında çalışan bir işçinin kaseti yatak odalarından nasıl çaldığı ve basına sattığının hikayesi geçen yıl yayın platformu Hulu için diziye uyarlanmıştı. Anderson, dizinin de bilgisi olmadan çekildiğini ve bundan da para kazanmadığını söylemişti.

 

Independent Türkçe, IndieWire, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU