Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: Ehliyet ve şahsiyet sahibi kadrolardan, toplanamayan milletvekili grubuna kadar düşmüşsün

Davutoğlu, "Kendi grubunu toplamakta bile acziyet gösteren bir genel başkan, altı liderin ekipleriyle birlikte sergiledikleri ortak çalışma kültürünü ve disiplinini anlayamaz" dedi

Fotoğraf: Independent Türkçe

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti milletvekillerine yönelik eleştirileri ile ilgili yorumlarda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Davutoğlu, "Erdoğan, ehliyet ve şahsiyet sahibi kadrolardan toplanamayan milletvekili grubuna kadar düşmüşsün" dedi.

Erdoğan'ın 6'lı Masa'nın mutabakat metnine yönelik eleştirilerine cevap veren Davutoğlu, "Kendi grubunu toplamakta bile acziyet gösteren bir genel başkan, altı liderin ekipleriyle birlikte sergiledikleri ortak çalışma kültürünü ve disiplinini anlayamaz" ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erdoğan, bugün TBMM’de, parti grup toplantısında, Meclis Genel Kurulu çalışmalarına katılmayan AK Parti milletvekillerine; “Genel Kurul’da yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım olmazsa ki dün böyle oldu. Bu millet hakkını sizlere helal etmez. Eğer kim gelmediyse ben de onlara hakkımı helal etmiyorum. Çünkü bu sıradan bir olay değil. Eğer milletvekili adayı olmuşsan arkadaş burada görevini hakkı ile yerine getireceksin. Eğer hakkıyla yerine görevini getirmiyorsan bu millet sana hakkını helal etmez. Aldığınız maaşlar haramdır, haram. Bunu da böyle bilin” demişti.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU