Keanu Reeves: Constantine 2 için yapımcılara her sene yalvardım

Oyuncu, "biraz daha" almak için "Oliver Twist" taklidi bile yaptığını söylüyor

(Jordan Strauss/AP)

Keanu Reeves, Warner Bros'un Constantine devam filmine yeşil ışık yakması için ne kadar çok mücadele ettiğini itiraf etti.

Stüdyo Eylül 2022'de, DC/Vertigo'nun Hellblazer çizgi romanlarından uyarlanan ve aktörün, intihardan kurtulan ve kendisini meleksi ve şeytani güçler arasındaki doğaüstü bir komplonun içinde bulan iblis avcısı John'u canlandırdığı 2005 yapımı fantastik korku filminin devamının geleceğini doğrulamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spin-off, ilk filmin vizyona girmesinden yaklaşık 20 yıl sonra gelirken Reeves, Warner Bros'un devam filmini kabul etmesi için sürekli ısrar ettiğini itiraf etti.

Reeves, Total Film'e yaptığı açıklamada (MovieWeb aracılığıyla) "Neredeyse her yıl sorup durdum" dedi.

[Oliver Twist sesisyle] "Lütfen biraz daha alabilir miyim?" falan diyordum... Neredeyse her yıl sorup durdum. "Lütfen alabilir miyim?" diyordum [ve] onlar da "Olmaz, olmaz!" diyordu.

Yarım kalmış bir iş miydi bilmiyorum ama kesinlikle sevdiğim bir roldü ve yönetmen Francis Lawrence'ın harika bir iş çıkardığını düşünüyorum.

O karakteri oynamayı çok sevdim ve filmden gerçekten keyif aldım.

Reeves sürpriz devam filmi duyurusu için "Heyecan verici" dedi.

Neredeyse bir şeyler hazırlayıp oynayabileceğimiz ve sanırım oyun alanından çıkıp yemek hazırlayabileceğimiz açık bir oyun alanı gibi ve bunu dört gözle bekliyorum ve umarım gerçekleşir.

 

Constantine

Keanu Reeves, Constantine'de (Warner Bros Pictures)


Ünlü oyuncu, "Bu işlerin nasıl yürüdüğü belli olmaz. Ama bu hayali gerçekleştirmek için kesinlikle elimden gelen her şeyi yapacağım" diye ekledi.

Daha önce verdiği bir röportajda projeye imza atmak için "ikna edilmesi" gerektiğini söyleyen Lawrence, Reeves ve senarist Akiva Goldsman'ın karakter üzerinde "kontrol" sahibi olacağının anlaşılmasıyla devam filmini yönetmek üzere geri dönecek.

Lawrence o tarihte "Sonunda Constantine'in bize ait versiyonunu yapmamıza bir nevi izin verildi çünkü onu her zaman paylaşılan evren veya televizyondaki bir şeyin parçası olması için kenarda tutuyorlar" demişti.

İlk filmde Reeves'in yanı sıra Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale rol almıştı.

Orijinal oyuncu kadrosundan birinin Constantine 2'de rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı henüz açıklanmadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU